Anko Stoffels

Welke Amstelvener verdient postuum een straatnaam?

AMSTELVEEN - Onder de noemer ‘Het cement van Amstelveen’ wil wethouder Herbert Raat (VVD) Amstelveners die in het verleden veel hebben betekend voor Amstelveen, postuum eren met een straatnaam.

Dat meldt Raat vandaag op zijn persoonlijke weblog. De liberale wethouder ziet bijvoorbeeld graag dat in de laatste grote uitbreidingswijk van Amstelveen straatnamen worden vernoemd naar befaamde Amstelveners. Ook AmstelveenZ Magazine besteedt in de decembereditie  aandacht aan het ‘Cement van Amstelveen’ en vraagt Amstelveners met suggesties te komen van personen die veel voor de gemeente hebben betekend, maar niet meer onder ons zijn. Suggesties kun je hieronder aangeven, of direct mailen naar de wethouder  h.raat@amstelveen.nl

Herbert Raat: ‘Wat is het geheim van Amstelveen? Amstelveners zijn ons geheim. Zij zijn het cement van onze gemeente.Lees hier verder.


Meer nieuws

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur vandaag 09:16

Hoe zit het met de eikenprocessierups?

Amstelveen - Vorig jaar zorgde de eikenprocessierups voor veel overlast in Amstelveen en met name het Amsterdamse bos. Wat kunnen we dit jaar verwachten?

Corona Amstelveen gisteren 19:50

Corona-ontwikkelingen in Amstelveen: opnames en positieve testen

Amstelveen – Wat zijn de ontwikkelingen van het aantal ziekenhuisopnames en het aantal vastgestelde coronabesmettingen in Amstelveen? AmstelveenZ zet de beschikbare gegevens van de GGD Amsterdam-Amstelland en het RIVM van zaterdag 4 april op een rijtje.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:48

Nog even geduld a.u.b.! (Aflevering 39)

Amstelveen - In de rubriek ‘Nog even geduld a.u.b.!’ geeft AmstelveenZ.nl lezers inzicht in diverse werkzaamheden en de voortgang rond grote bouwprojecten in Amstelveen, ook tijdens de coronacrisis. In aflevering 39: de vorderingen aan de nieuwe Amstelveenlijn: nog altijd een hele klus.

Corona Amstelveen gisteren 07:45

GGD: 17 nieuwe vastgestelde besmettingen in Amstelveen

Amstelveen – Niet eerder werden op een dag zoveel positieve coronatesten van Amstelveense inwoners gemeld als op vrijdag 3 april: de GGD meldde in de avond een toename van 17 vastgestelde coronabesmettingen in Amstelveen.