Verras je mams met de Moederdag verwenbox!

Verras je mams met de Moederdag verwenbox!

AMSTELVEEN - Een heerlijk gezonde maar bovenal liefdevolle ‘Moederdag verwenbox’, op 8 mei in de ochtend bij je mams afgeleverd: het ultieme cadeau voor Amstelveense moeders! De box is nu te bestellen via Kragtwijk Catering.

De box (powered by AmstelveenZ®) is met zorg samengesteld door Kragtwijk en voorziet in een geheel verzorgd, gezond ontbijt, met een persoonlijke boodschap! De box wordt op Moederdag bezorgd in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer en Amsterdam Zuid.

Moeder
Onvoorwaardelijke liefde, er altijd voor je zijn, het steuntje in je rug, het begrijpend klopje op je hand of die liefdevolle kus. Voor die rots in de branding, die liefdevol persoon die mogen we op zo’n dag wel even laten weten hoe dankbaar we ze zijn. Een klein gebaar van dankbaarheid en liefde.

Geheel verzorgd ontbijt
MOederdagbox2Het complete ontbijt bestaat uit verse yoghurt, homemade grenola, vers fruit, heerlijke verse sap, een eitje, croissantje met jam, een heerlijke cracker, met wat kaas of gerookte kip en natuurlijk koffie/ thee én als afsluiter ook chocolade.

Varianten
De Verwenbox is in verschillende varianten te bestellen:


  • Gewoon alleen voor je moeder: € 22,50

  • Voor moeder en er mag nog iemand van meegenieten: € 37,50

  • Bloemen erbij? Dat kan voor € 7,50 extra.


Aflevertijd
Kies je gewenste aflevertijd op 8 mei:

  • Tussen 07.00 en 08.00 uur

  • Tussen 08.00 en 09.00 uur

  • Vanaf 09.00 uur


Hoe te bestellen?
Je kan de speciale verwenbox bestellen door vóór vrijdag 6 mei 15.00 uur een mail te sturen naar info@kragtwijk.nl (vermeld daarbij voor 1 of 2 personen, of je er een bloemetje bij wilt en je aflevertijd). Je kan je bestelling ook telefonisch aan Kragtwijk doorgeven van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur via 020-6413828.

Moederdagbox1Hoe te betalen?
Het volledige bedrag dient vooraf te worden voldaan op bankrekening NL96 RABO 0302326375. (Kragtwijk Catering). En natuurlijk geven wij er graag je persoonlijke boodschap bij dus laat het ons weten en wij zorgen ervoor je lieve moeder je boodschap ontvangt.

Let op: de box wordt alleen bezorgd in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer en Amsterdam-Zuid


Reacties