Van Nieuwkerk vertrekt van Winkelcentrum Middenhoven

Van Nieuwkerk vertrekt van Winkelcentrum Middenhoven

AMSTELVEEN – Fietsenzaak Van Nieuwkerk vertrekt per zaterdag 18 februari 2017 van Winkelcentrum Middenhoven. Dit in verband met de aangekondigde komst van winkelketen Action en de aanstaande verbouwing van het winkelcentrum.

Van Nieuwkerk, dat grote opheffingsuitverkoop houdt (tot 50 procent) in het filiaal, zal alle verkoopactiviteiten naar de winkel op de Johannes Calvijnlaan verplaatsen. De fietsenzaak was bijna 30 jaar trouw huurder op het winkelcentrum in Amstelveen Zuid en vertrekt noodgedwongen.

Werkplaats Bouwerij
In verband met het vertrek wordt aan de Bouwerij op bedrijventerrein Legmeer een extra werkplaats voor reparatie geopend, maar dat wordt géén verkooppunt in verband met regelgeving op het bedrijventerrein. Het vaste gezicht van Van Nieuwkerk Middenhoven (Peter) zal per 1 maart werkzaam zijn op de Calvijnlaan.

Fietsophaalservice
Om de service en kwaliteit te behouden blijft Van Nieuwkerk klanten uit Middenhoven en omgeving zo goed mogelijk ondersteunen. Van Nieuwkerk biedt daarom speciaal een fietsophaalservice aan, waarbij de fiets voor reparatie wordt opgehaald voor de locatie Bouwerij en Johan Calvijnlaan. Dit gebeurt op elke dinsdag en donderdag tussen 12.00 uur en 13.00. Klanten kunnen de fiets dan op het door hun gewenste tijdsstip weer ophalen. Maak telefonisch een afspraak op 020 641 1335 of mail naar karin@nieuwkerkfietsen.nl

Laatste dag
De laatste dag dat de fietsenwinkel open is op Winkelcentrum Middenhoven is zaterdag 18 februari. Alles moet worden leegverkocht: er gelden opheffingskortingen van 10, 20, 30, 40 tot 50 procent. Het vuurwerkverkooppunt (december) wordt ook geconcentreerd op de Johannes Calvijnlaan.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties