Zwembad De Meerkamp

Zwembad De Meerkamp herintroduceert voordelig zomerabonnement

Amstelveen - Zwembad De Meerkamp bestaat dit jaar 25 jaar. Om dat te vieren voert het Amstelveense zwembad op veler verzoek het zomerabonnement weer in. Met het zomerabonnement kunnen zwemliefhebbers de hele zomer voordelig zwemmen.

Van 1 tot 28 april 2019 kan bij de receptie van De Meerkamp extra voordelig een zomerabonnement in de voorverkoop worden aangeschaft.  Het abonnement is geldig vanaf 28 april tot en met 1 september tijdens de uren voor recreatie en banenzwemmen.

Gezinszomerabonnement

Via het nieuwe gezinszomerabonnement wordt bovendien stapelkorting gegeven bij ieder extra abonnement dat wordt afgesloten voor inwonende familieleden. 

Tarieven (gezins-)zomerabonnement

Het zomerabonnement is van 1 tot en met 28 april 2019 extra voordelig aan te schaffen in de voorverkoop (bij de receptie van De Meerkamp), vanaf 29 april komt er 25 euro bovenop de prijs. Een zomerabonnement voor 1 persoon kost in de voorverkoop (1-28 april 2019) € 125,-, na de voorverkoop dus € 150,-. Voor meerdere leden uit een gezin zijn er in de voorverkoop gezinszomerabonnementen verkrijgbaar, waarbij de korting per aantal personen oploopt (2p = € 225 / 3p = € 276 / 4p = € 325,- / 5p = € 375 ).   

Ook bij slecht weer

‘We hopen natuurlijk dat het weer net zo’n mooie zomer wordt als vorig jaar. Mocht dat niet zo zijn, het recreatiebad is de hele zomer open. Dus ook bij slecht weer kun je binnen genieten van de tropische sfeer en van de golven. Weer of geen weer, zwemplezier is deze zomer gegarandeerd', laat De Meerkamp weten in een persbericht.

Feestweek 25 jaar zwembad De Meerkamp

Van 22 juni tot en met 28 juni 2019 viert De Meerkamp een week lang het 25-jarig jubileum. Het feest begint met een spetterende opening op zaterdag 22 juni. De hele week zal verder bol staan van de extra activiteiten, clinics en instuiflessen in het binnenbad, in het buitenbad, op het buiten terrein en in de sporthal. Met het zomerabonnement kan aan alle activiteiten van de feestweek worden deelgenomen.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen gisteren 10:39

Politie met Mobiel Media Lab & Veiligheidskraam naar Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Politie en gemeente geven op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 op het Stadsplein voorlichting over veiligheid. Vrijdag kunnen inwoners terecht bij een informatiekraam op de weekmarkt en zaterdag komt het Mobiel Media Lab van de politie naar het Stadsplein.

Wonen gisteren 09:55

Gemeenteraad mag zich gaan buigen over eerste fase nieuwbouwplan Allemankwartier

Amstelveen – De gemeenteraad mag zich binnenkort gaan buigen over het plan om 33 woningen te bouwen aan het Oostelijk Halfrond, naast basisschool De Bloeiwijzer. Ook de realisatie van een nieuw multifunctioneel gebouw dat dienst zal doen al wijkcentrum én medisch centrum (inclusief apotheek) staat op de agenda.