Gemeente Amstelveen

Zonnepanelenactie Amstelveen: schrijf je in voor 11 april

Amstelveen - Vanuit gemeente Amstelveen en Energieloket Amstelveen wordt momenteel een zonnepanelenactie georganiseerd voor inwoners van Amstelveen.

Via deze tijdelijke actie wordt een hoge kwaliteit van zonnepanelen, een eerlijke prijs en een vrijblijvende offerte op maat gegarandeerd.

De populariteit van zonnepanelen is na het besluit van de Eerste Kamer om de salderingsregeling voort te zetten weer enorm toegenomen.

Inschrijven voor deze actie in samenwerking met Energieloket Amstelveen is vrijblijvend kan nog tot en met 11 april 2024.  

KLIK HIER EN SCHRIJF JE IN

De gemeente wil met de actie het opwekken van duurzame energie makkelijker maken en stimuleren.  Zonnepanelen verlagen de energierekening, verminderen de CO₂-uitstoot en wekken eigen energie op.

Alles over deze actie is te vinden op de website van het Energieloket Amstelveen (klik hier).

logo_amstelveen_maakt_het.png
Dit betreft een partnerbijdrage i.s.m. 'Amstelveen maakt het'


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:55

Koningsdag Amstelveen: vrijmarkten al vroeg op gang, regen spelbreker

Amstelveen - De vrijmarkten in Amstelveen zijn traditiegetrouw weer vroeg op gang gekomen. Op de diverse vrijmarkt-hotspots  was het tot 09.00 uur redelijk droog, maar daarna trokken buien over Amstelveen. Het weer is vandaag wisselvallig met natte en droge periodes.

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.