Gemeente Amstelveen

Vrijwilligers KWF Amstelveen in zonnetje gezet

Amstelveen - 34 vrijwilligers van KWF Kankerbestrijding in Amstelveen zijn vorige week gehuldigd voor hun jarenlange trouwe inzet als collectant. 

Er waren zowel 40, 25 en 12½ jarige jubilarissen op de avond aanwezig. De voorzitter van de plaatselijke afdeling, Annemieke Luursema, heeft iedereen bedankt voor hun inzet en wethouder Marijn van Ballegooijen (Zorg, PvdA) sprak alle jubilarissen toe. Ook werden door de wethouder onderscheidingen overhandigd, tezamen met Anouk de Leeuw, relatiemanager van KWF Kankerbestrijding.

Er was op deze speciale avond ook een zeer interessante en boeiende presentatie over baarmoederhalskanker en dan met name over de verbetering van het bevolkingsonderzoek. De presentatie werd gegeven door Dr. R. Steenbergen van het Amsterdam UMC.

Vrijwilligers gezocht

Niet alleen de collectanten zijn belangrijk voor KWF Kankerbestrijding: 'Wij willen ook al onze donateurs bedanken. Zo werd in de eerste week van september tijdens de nationale collecteweek in Amstelveen ruim €37.000 opgehaald. Om het proces van collecteren nog verder te kunnen stroomlijnen is de afdeling Amstelveen nog op zoek naar o.a. wijkhoofden en collectanten. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het plaatselijk bestuur via: info@kwf-amstelveen.nl of kijk op www.kwf-amstelveen.nl voor meer informatie en/of openstaande vacatures.


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.