Henry Schilder. [Foto: Anko Stoffels]

Visspecialist Schilder scoort hoog in verkiezing 'Kibbeling Cup 2017'

AMSTELVEEN - Volendammer visspecialist Henry Schilder aan de Van der Hooplaan in Amstelveen is in de 'Kibbeling Cup 2017' (de verkiezing voor de  lekkerste kibbeling van Nederland) doorgedrongen tot de Top 5 van de provincie Noord-Holland. 

Schilder kreeg deze week van de organisatie bericht dat zijn visspeciaalzaak behoort tot de Top 5 van Noord Holland en bovendien het hoogst genoteerd is in de regio Amsterdam. 'Wij zijn heel blij met deze prestatie,' laat Schilder weten.

Op 22 mei 2017 worden de uiteindelijke provincie-winnaars van de Kibbeling Cup 2017 bekend gemaakt. In september gaat er een vakjury op pad om uit de provinciewinnaars een landelijke Top 3 (en uiteindelijk een winnaar) te kiezen.  

Kibbeling Cup 2017
De Kibbeling Cup wordt dit jaar voor het eerst gehouden. De branchevereniging de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) is initiatiefnemer van de verkiezing. Gezocht wordt naar de lekkerste kibbeling van Nederland. Kibbeling is één van de populairste visproducten van Nederland.

 

 


Meer nieuws

Sport vandaag 14:36

Dutch Para Dance van start in De Meerkamp

Amstelveen - Het internationale Dutch Para Dance Event, het grootste rolstoeldansevenement ter wereld, met deelnemers uit tientallen landen is vandaag officieel van start gegaan in De Meerkamp in Amstelveen. 

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.