Vernieuwd restaurant 'Thai From Sky' heropent deuren

AMSTELVEEN – Het Thaise restaurant 'Thai From Sky' aan het Kostverlorenhof in Amstelveen heropent donderdag 12 januari de deuren na een grondige vernieuwing van haar restaurant. Dit zal gebeuren in de vorm van een Nieuwjaarsborrel (vanaf 17.00 uur), waarbij de hele buurt van harte welkom is om van een hapje, drankje en live muziek te genieten.

De nieuwe Thai From Sky
Vijf jaar geleden nam de heer Oded Polak het restaurant Thai From Sky over. In die vijf jaar tijd kreeg het restaurant al snel een nieuw imago. Thai From Sky werd hipper en jonger, waardoor het oog van de klant het nieuwe imago terug wilde zien. Daarom heeft Thai From Sky het gehele restaurant een nieuwe frisse look gegeven, en kunnen zij nu zeggen dat er nu een trendy en professioneel restaurant klaar staat voor een nieuw begin.

Opening op donderdag 12 januari
Tijdens de heropeningsfeest zijn alle klanten, vrienden, buren en partners van Thai From Sky van harte welkom om het ‘nieuwe begin’ van Thai From Sky samen te vieren. De opening zal worden verricht door Oded Polak, restaurant eigenaar van Thai From Sky. Waarbij de gasten onder genot van een hapje en drankje naar live Thaise muziek en dans kunnen kijken en luisteren.

openings-thy-from-sky


Meer nieuws

Sport vandaag 14:36

Dutch Para Dance van start in De Meerkamp

Amstelveen - Het internationale Dutch Para Dance Event, het grootste rolstoeldansevenement ter wereld, met deelnemers uit tientallen landen is vandaag officieel van start gegaan in De Meerkamp in Amstelveen. 

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.