Dennis Tigges en Tjade Groot van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer

Velthuyse · Mulder: ‘We voelen ons thuis in Amstelveen’

Amstelveen - Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer, één van de grotere onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland, heeft het afgelopen voorjaar de Amsterdamse Herengracht verruild voor het karakteristieke Oude Dorp van Amstelveen.

Een verhuizing tot volle tevredenheid, zo laat Dennis Tigges, partner en Hoofd Vermogensbeheer enthousiast weten. ‘Hier in het prachtige en monument aan de Dorpsstraat 34 voelen wij ons helemaal thuis. Hoewel we in Amsterdam ook een hele mooie locatie hadden, werd het er erg druk. Toen de kans zich voordeed om onze intrek in dit unieke Amstelveense pand te nemen, hebben we die met beide handen aangegrepen. Het is voor ons, maar vooral ook voor onze klanten, een hele prettige en goed bereikbare omgeving met parkeergelegenheid die veel mogelijkheden biedt.’

Toegewijde specialisten

Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer werd in het jaar 2000 opgericht door drs. Jeroen Velthuyse (directeur) en drs. Gertjan Mulder RBA (directeur). Zij wilden een alternatief bieden voor de grootbanken als het ging om een gestructureerde ondersteuning van particuliere beleggers. En met succes. Inmiddels bestaat Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer uit een team van dertig gecertificeerde en toegewijde specialisten die met veel aandacht maatwerk leveren. ‘We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en beseffen heel goed dat onze klanten vaak hard hebben gewerkt om hun vermogen op te bouwen’, aldus Dennis Tiges. ‘Wij vinden dat zij die toewijding ook van ons mogen verwachten.’

Online beleggen is voor iedereen

Die toegankelijke, vriendelijke wijze van werken wordt des te meer duidelijk als Tjade Groot, hoofd Online Beleggen, vertelt over de online vermogenbeheerlabels waarmee Velthuyse · Mulder voor het eerst op de markt kwam. ‘Is de inleg bij particulier vermogensbeheer gebonden aan een bepaalde ondergrens, het online beleggen is voor iedereen toegankelijk. Je zou bij wijze van spreken al kunnen beginnen vanaf één euro’, vertelt hij glimlachend. Om diezelfde reden initieert de in Amstelveen woonachtige Tjade Groot het merk Doelbeleggen.nl. Hiermee is hij dit jaar wederom genomineerd voor de Gouden Stier, de meest felbegeerde award voor beleggingsproducten en- diensten voor de particuliere beleggersmarkt.

[Update: Doelbeleggen.nl heeft de Gouden Stier gewonnen]

Individuele beleggingen

Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer is onafhankelijk en belegt individueel in met name aandelen en obligaties. ‘Dat betekent dat we geen dubbele agenda hebben en niet in standaard (huis)fondsen beleggen. Waar het best in kan worden belegd, hangt af van de persoonlijke financiële situatie. Ieders financiële situatie is anders en de  beleggingsportefeuille daarom evenzo uniek', laat Dennis Tiges tot slot weten.

Komt u dus gerust eens langs voor een gratis kennismakingsgesprek, onze specialisten staan voor u klaar. En zijn bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur.

Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer
Dorpsstraat 34
Telefoon 020 344 91 44
www.velthuysemulder.nl
info@vmvb.nl 


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen 27 mrt. 2024 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.