Dennis Tigges en Tjade Groot van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer
Advertorial Zakelijk

Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer: gratis portefeuille analyse

Amstelveen - Aan uw beleggingsresultaten van 2018 kunnen we niets veranderen, maar voor 2019 valt er veel te winnen. Als uw beleggingsportefeuille daarop is voorbereid. Maar is dat wel zo? Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer vertelt het u, met een gratis portefeuillecheck door een van de beleggingsprofessionals.

Dat 2018 een roerig beleggingsjaar was, wist u natuurlijk al. Maar weet u ook wat de kansen voor 2019 zijn? Die zijn er namelijk, volop. Daarop kunt u anticiperen, net als op een eventuele rentestijging. Met een beleggingsportefeuille die profiteert van de wereld die we verwachten.

Verandering van aanpak

Natuurlijk hebben wij geen glazen bol, maar we hebben wel experts. Samen houden we de markten en de ontwikkelingen wereldwijd in de gaten. En we kennen onze klanten. We weten wie liever op safe speelt en wie graag meer kansen nastreeft. Verandert het geopolitieke toneel en kan dit invloed op de beurs hebben? Dan veranderen wij onze aanpak. En dat vertellen we u.

Kansen benutten

Een goede vermogensbeheerder laat van zich horen als het goed gaat maar informeert u ook als de beurs minder positief beweegt. En adviseert welke stappen genomen moeten worden om zoveel mogelijk kansen te blijven benutten. Dat advies geven wij nu ook aan beleggers die nog geen cliënt bij ons zijn, met de gratis portefeuillecheck. Een kritische blik naar de cijfers van het afgelopen jaar en de samenstelling van de beleggingsportefeuille voor het komende jaar.

Kent u uw portefeuille?

Weet u bijvoorbeeld wat de gevolgen van een rentestijging voor uw portefeuille zijn? En welke obligaties u bezit? Bent u in staat uw portefeuille te beschermen? Maar bent u ook op de hoogte van de mate van spreiding? En of de huidige samenstelling u dichter bij uw doel brengt? Onze portefeuillecheck geeft u dit inzicht.

Onafhankelijk vermogensbeheer in Amstelveen

Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer uit Amstelveen beheert het vermogen van particuliere beleggers. Onafhankelijk maatwerk vermogensbeheer, direct in onderliggende titels zoals aandelen en obligaties. Ontdek zelf onze persoonlijke aanpak en waardevolle kennis met de gratis portefeuillecheck door een van onze DSI-beleggingsadviseurs. Wilt u dat ook? Vraag de portefeuillecheck dan nu hier aan.

Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer
Dorpsstraat 34, Amstelveen
020 – 344 91 944
www.velthuysemulder.nl

[Advertorial]


Meer nieuws

Algemeen vandaag 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport vandaag 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk gisteren 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Algemeen gisteren 17:58

Maai Mei Niet: minder maaien, meer biodiversiteit

Amstelveen - Amstelveen doet mee aan de landelijke campagne ‘Maai Mei Niet’. Om de biodiversiteit te vergroten maait de gemeente de gehele maand mei bermen, bloemweiden en geselecteerde gazonstroken niet. Minder maaien zorgt voor meer bloemen en bijen.