VTF, Vivian Tusveld
112

Veel schade bij nachtelijke autobrand

Amstelveen - Bij een felle autobrand zijn vannacht twee auto's zwaar beschadigd geraakt.

Eén geparkeerde auto brandde volledig uit, de wagen die er naast stond geparkeerd liep zware brandschade op. De brand had plaats aan de Troubadour in de wijk Middenhoven.

De brand werd rond vier uur vannacht ontdekt. De brandweer was snel ter plaatse om de brand te blussen, maar kon niet voorkomen dat de geparkeerde auto er naast zwaar beschadigd raakte. 

Het is nog niet duidelijk hoe de brand is ontstaan. Beide auto’s zijn door een sleepbedrijf afgevoerd. 

Foto's: VTF, Vivian Tusveld


Meer nieuws

112 vandaag 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.