Uitdagend lasergamen bij Lasers Amstelveen

AMSTELVEEN - Het sportieve family-entertainment centrum Jumpers Indoor in Amstelveen Zuid is sinds begin deze maand een spectaculaire noviteit rijker: Lasers Amstelveen. Een spannende & uitdagende lasergame-ervaring die je samen met vrienden, familie of collega’s kunt beleven. 

Met een uitbreiding van 650m² en de toevoeging van Lasers Amstelveen is Jumpers Indoor uitgegroeid tot een waar fun center waar je een hoop plezier kunt beleven. Amstelveen heeft de trampolines van Jumpers Indoor al langer ontdekt – en het centrum is van meet af aan een succes.

Feestje
Met eveneens een traditionele karaoke-room, indoorgolf, airhockey, poolbiljarts, game-automaten, een feestkamer (kinderpartijtjes) en een gezellige bar is de locatie op bedrijventerrein Legmeer dé plek om ongedwongen een feestje te vieren.

Jong & oud
‘De nadruk bij onze activiteiten ligt op laagdrempelig bewegen voor jong en oud’, zegt de vriendelijke eigenaar Rob de Ruyter, vanaf het voorjaar van 2017 ook de uitbater van het nieuwe zwembad aan de Poel.

New York
‘We hebben het naastgelegen pand doorgetrokken en bieden met Lasers Amstelveen bijna 500m² extra speeloppervlakte’, zegt Rob. Bij Lasers Amstelveen waan je je in het havengebied van New York en tal van licht- en geluidseffecten maken deze lasergame tot een spannend avontuur, waar je van alles tegenkomt: van auto’s tot oliebarrels. Er wordt met twee of drie groepen tegen elkaar gespeeld en het is een tactische klus om al je tegenstanders uit te schakelen.

Origineel
Ben je op zoek naar een originele en vooral leuke locatie om je kinder-, familie- of bedrijfsfeestje te vieren – tegen schappelijke tarieven - en ook nog in de buurt, dan kun je niet om het Fun Center heen!

Informatie
Jumpers Indoor & Lasers Amstelveen | Langs de Werf 7 (Bedrijventerrein Legmeer) | Telefoon: 020-4411400 | info@jumpersindoor.nl | www.jumpersindoor.nl


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen 27 mrt. 2024 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.