Thai From Sky: 'Waan je even in Thailand'

AMSTELVEEN - Bamboe, warmrood en veel groen zorgen voor een typisch ‘Thais-gevoel’. Op het winkelcentrum van het Kostverlorenhof, bij restaurant Thai From Sky, is de warme oosterse sfeer zowel in het modern interieur als in de keuken uitermate goed te proeven. Na een grondige verbouwing - gepaard met een nieuw interieur - is er in het restaurant inmiddels plek voor maar liefst 60 gasten.

AMSTELVEEN - Bamboe, warmrood en veel groen zorgen voor een typisch ‘Thais-gevoel’. Op het winkelcentrum van het Kostverlorenhof, bij restaurant Thai From Sky, is de warme oosterse sfeer zowel in het modern interieur als in de keuken uitermate goed te proeven. Na een grondige verbouwing - gepaard met een nieuw interieur - is er in het restaurant inmiddels plek voor maar liefst 60 gasten.

Thai From Sky is het enige echte Thaise restaurant in Amstelveen. De vriendelijke Amstelveense Oded Polak is inmiddels al enkele jaren eigenaar. ‘Ik heb altijd in de horeca gewerkt en kreeg zo’n vijf jaar geleden de mogelijkheid dit restaurant over te nemen. Tot op de dag van vandaag ben ik er ontzettend trots op. Ik vind het fijn om met verschillende culturen samen te werken en gasten het in het restaurant naar de zin te maken, wij gaan voor 100% klant tevredenheid.’

Pittig of mild
Je kunt bij Thai From Sky terecht voor authentieke Thaise gerechten en speciale Thaise drankjes, zoals verse kokosnoot en Singha-bier. De Thaise keuken staat bekend om de vele kruiden en specerijen. ‘Maar als je niet van pittig eten houdt, is dat absoluut geen probleem. Veel van de Thaise gerechten zijn namelijk helemaal niet pittig. Wij hebben voor ieder wat wils zelfs voor kinderen’, aldus Oded.

Restaurant, catering én afhaal
Veel mensen associëren Thai From Sky met een afhaalrestaurant, maar daarmee doe je het restaurant aan het Kostverlorenhof absoluut te kort. ‘Ja, bij ons kun je ook afhalen en we bezorgen ook, maar we zijn veel meer dan dat. We hebben een prachtig restaurant en we verzorgen ook verschillende soorten catering, zakelijk én privé vanaf zo’n vijftien personen.’

Thais personeel
Zowel de dames in de bediening als de koks van het restaurant hebben allen een Thaise achtergrond. ‘Dat is belangrijk. Zo creëren we die authentieke Thaise sfeer en smaak. Onze curry’s worden door de klanten zeer gewaardeerd en we staan bekend om de lekkerste Thaise viskoekjes van Amsterdam en omstreken. Zeker het proberen waard.’

7 dagen open
Thai From Sky is zeven dagen per week vanaf 14.00 uur open. ‘En met onze persoonlijke service zal u een voortreffelijke avond tegemoet gaan.’

Thai From Sky | Kostverlorenhof 65/91 | Telefoon 020 640 63 38 | www.thaifromsky.nl | Gratis parkeren voor de deur (blauwe zone)

Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No 16. - November 2016


Meer nieuws

Algemeen gisteren 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen gisteren 10:39

Politie met Mobiel Media Lab & Veiligheidskraam naar Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Politie en gemeente geven op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 op het Stadsplein voorlichting over veiligheid. Vrijdag kunnen inwoners terecht bij een informatiekraam op de weekmarkt en zaterdag komt het Mobiel Media Lab van de politie naar het Stadsplein.

Wonen gisteren 09:55

Gemeenteraad mag zich gaan buigen over eerste fase nieuwbouwplan Allemankwartier

Amstelveen – De gemeenteraad mag zich binnenkort gaan buigen over het plan om 33 woningen te bouwen aan het Oostelijk Halfrond, naast basisschool De Bloeiwijzer. Ook de realisatie van een nieuw multifunctioneel gebouw dat dienst zal doen al wijkcentrum én medisch centrum (inclusief apotheek) staat op de agenda.