Advertorial Zakelijk

STRAK: Meer dan alleen een professionele haarbehandeling

Amstelveen - Onder de naam STRAK Salon opende Daphne Hofkamp anderhalf jaar geleden haar eigen kapsalon aan de Amsterdamseweg 210. Een mooie, maar ook logische stap na twintig jaar ervaring te hebben opgedaan bij verschillende gerenommeerde kapperszaken in de regio.

Met gepaste trots kan ze anno december 2018 terugkijken op een zeer succesvolle periode waarin steeds meer klanten de weg naar haar sfeervolle salon wisten te vinden.

‘Het gaat ontzettend goed’, laat ze enthousiast weten. ‘Het is ook helemaal wat ik me ervan had voorgesteld. Deze uitstraling had ik voor ogen en ik merk, en krijg ook teruggekoppeld van bezoekers, dat waar ze voorheen naar Amsterdam moesten om een gespecialiseerde kapper te vinden, ze nu bij STRAK terecht kunnen. Dat vind ik natuurlijk erg ­fijn om te horen.’

Natuurlijke perfectie

Naast de expertise van STRAK, dat borg staat voor ‘natuurlijke perfectie’, is het ook de gezellige huiskamersfeer die Daphne heeft gecreëerd, dat je je hier direct thuis voelt. Een bezoek aan STRAK is voor dames, heren én kinderen een complete beleving die in het teken staat van verzorging, ontspanning en aandacht. Daphne: ‘Bovendien bieden we meer dan een professionele haarbehandeling alleen. We hebben een nagelstyliste in huis, verzorgen make-up en stylen en verven wenkbrauwen. Zo ga je helemaal up-to-date en strak de deur uit.’

Daphne is een ondernemer die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. ‘We zien dat steeds meer mannen en vrouwen een behandeling prefereren met natuurlijke producten’, vertelt ze. ‘Bij STRAK werken we bijvoorbeeld met het merk Oliebe® dat een 100 procent natuurlijke haarkleuring geeft.

Heel geschikt voor mensen die graag bewust leven, maar ook een uitkomst als je allergisch bent voor chemische haarkleuringen.’ De stylisten van STRAK werken daarnaast met het gerenommeerde en milieubewuste merk Kevin Murphy. Een merk dat sulfaat, ammonia en PDD vrij is.

Uitbreiding team

Het succes van STRAK heeft er inmiddels toe geleid dat de sympathieke eigenares op zoek is naar uitbreiding van haar team. ‘We zoeken nog een nagelstyliste, alsmede een parttime kapper en/of kapster’, vertelt ze. ‘Wie interesse heeft, wordt van harte uitgenodigd contact op te nemen via onderstaand emailadres. Bellen mag natuurlijk ook.’

Cadeau

Daphne en haar team verheugen zich altijd op de gezellige drukte deze maand en staan klaar om zoveel mogelijk mensen er met de feestdagen tip-top uit te laten zien. En een bezoekje aan STRAK is deze maand extra leuk want wie twee producten naar keuze van Kevin Murphy aanschaft, krijgt een heerlijke treatment oil Young.Again ter waarde van €9,90 cadeau.

Nieuwe website

STRAK Salon heeft deze maand ook een nieuwe website gelanceerd. ‘Een afspraak maken kan heel eenvoudig via ons afsprakensysteem op de site, zegt Daphne tot slot. ‘Dat werkt heel goed, hoewel telefonisch natuurlijk ook altijd mag.’

STRAK
Amsterdamseweg 120
Telefoon: 020 354 78 03
www.strakssalon.nl
info@straksalon.nl


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.