Spetterend jazzconcert op Vaderdag in Johannes Kapel

Amstelveen - Vier zondag 16 juni 2019 Vaderdag met een spetterende jazzvoorstelling in de Johannes Kapel aan de Amsterdamseweg: tussen 16.00 en 18.00 uur treedt hier The Daan Herweg Trio op.

Verras je vader, opa, schoonvader of gewoon iemand waarvan je weet dat ze dit een hele leuke voorstelling zullen vinden. Een prima besteding van de zondag en bovendien een gratis welkomstdrankje voor de vaders!

The Daan Herweg Trio

Dit optreden van The Daan Herweg trio, bestaande uit Daan Herweg (piano), Cord Heineking (contrabas) en  Joan Terol Amigó (drums) belooft volgens de organisatie een fraai spektakel te worden: 'Tijdens dit optreden bespeelt Daan de schitterende Bösendorfer-vleugel die de Kapel in bruikleen heeft van het NMF. Dit is het eerste van een serie concerten die worden georganiseerd in nauwe samenwerking met het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (NMF)'. 

'Stel je eens voor hoe mooi dit optreden zal klinken in de fraaie Johannes Kapel met zijn prachtige akoestiek, een mooi, stemmig decor met de originele blauwe glas-in-lood ramen… dit wilt u zeker niet missen. Op het programma staan composities van het album Lucid Musings (Heldere mijmeringen). Persoonlijke, verhalende muziek waar alles in zit: melancholie, duisternis, humor, wildheid, betovering en liefde, vooral ook voor het ambacht van jazzpiano-muziek,'

Natafelen

Na het optreden is er, zoals bij trouwe bezoekers al bekend, de gelegenheid om gezellig na te tafelen. Niet alleen de bezoekers maar ook de musici schuiven gezellig aan en op die manier ontstaan er leuke, informatieve gesprekken terwijl er wordt genoten van een heerlijke, eerlijke maaltijd geserveerd door Spoon Culinair.

Ingeborg Merkx, gastvrouw van deze avond, heet u van harte welkom in de Johannes Kapel op de Amsterdamseweg 311: Meer informatie via e-mail: info@spoonculinaircentrum.nl


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.