Raad het gewicht

Raad het gewicht en maak kans op deze vrolijke chocoladecreatie van Patisserie Prenger [Afgesloten]

Deze actie is afgesloten, de winnaar is bekend. Amstelveen - Is het een kip of een ei, of allebei? Het is in ieder geval om van te smullen – en lezers maken kans op deze vrolijke chocolade-creatie van Patisserie Prenger als ze het gewicht van het exemplaar op bovenstaande foto goed weten te raden!

Laat in de reactiemodule op de Facebook-pagina van AmstelveenZ weten hoeveel gram jij denkt dat deze chocoladekip in paaseivorm weegt. Geen social media? Mail je antwoord dan naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. paasactie Prenger. En belangrijk: geef je antwoord door in gram. Inzenden kan tot uiterlijk vrijdag 29 maart 2024 09.00 uur.

Wie er het dichtste bij zit, of wie het gewicht exact goed weet te raden (in gram), maakt de meeste kans: bij meerdere goede inzendingen zal er onder deze goede inzendingen  1 winnaar worden getrokken via loting. In de loop van vrijdagochtend 29 maart maakt AmstelveenZ de winnaar bekend (Lees hier de actievoorwaarden)

Patisserie Prenger heeft dit jaar weer tal van lekkers van in het paasassortiment. Van chocoladepaashazen tot tulbanden en van chocloadeeitjes tot petit fours. Bezoek de winkels van Prenger aan de Amsterdamseweg en op winkelcentrum Groenhof voor het mooiste en lekkerste paasassortiment.

kip ei chocolade prenger 2024.jpg
Raad het gewicht van het (kip-)paasei op de foto en maak kans op deze vrolijke paascreatie.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:55

Koningsdag Amstelveen: aanhouder wint, zonnetje breekt af en toe door

Amstelveen - De vrijmarkten in Amstelveen zijn traditiegetrouw vanmorgen vroeg op gang gekomen. Op de diverse vrijmarkt-hotspots  was het tot 09.00 uur redelijk droog, maar daarna trokken buien over Amstelveen. Het weer is vandaag wisselvallig met natte en droge periodes. Tegen de middag liet het zonnetje zich af en toe zien.

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.