Wilfred Mooij

Plezier op je werk in Ouderkerk

Wilfred Mooij is financieel planner bij Geijsel Kroon, gevestigd aan Hoger Einde Noord 31 in Ouderkerk aan de Amstel. Wilfred geeft lezers van AmstelveenZ tips en adviezen over onder meer verzekeringen. 

Wie wil er nou bij een verzekeringsadviseur werken? Niemand, totdat men begrijpt wat we doen. Want wat we doen is hartstikke leuk en geeft enorme voldoening, maar onbekend maakt onbemind.

Maar wat doen we dan precies in dat mooie pand aan het water naast de brug over de Amstel en inmiddels ook in Beverwijk. Daar adviseren we inmiddels bijna 20.000 relaties, voornamelijk over hun verzekeringen. Maar ook voor de hypotheek, makelaardij en je pensioen kun je bij ons terecht.

Wij zoeken niet die snelle handtekening, maar zijn op zoek naar langdurige vertrouwensrelaties met onze cliënten. En dat lijkt inmiddels aardig te lukken. De missie van Geijsel Kroon is dat wij, lifetime, uw adviseur willen zijn met totale finannciële dienstverlening. Wij willen het graag G.O.E.D. doen. En die letters staan voor Gedreven, Onafhankelijk, Eerlijk en Deskundig.

Dat zijn geen holle woorden, want een werknemer die dit niet in zijn doen en laten onderschrijft past niet bij ons. Maar mede daarom hebben wij inmiddels zo’n hecht team van loyale medewerkers. En ook dat is dan weer prettig voor onze relaties. In 2020 bestaat Geijsel Kroon 50 jaar en uiteraard zullen we daar aandacht aan besteden.

Ongeveer 2000 van onze relaties hebben een eigen bedrijf. Graag verzekeren wij dan zowel het bedrijf als het gezin. Daarbij voorkomen wij dan dubbele verzekeringen en hiaten. En omdat wij onze werkzaamheden zoveel als mogelijk automatiseren hebben wij nog steeds alle tijd voor een persoonlijk gesprek, dat vinden wij enorm belangrijk. Als wij weer eens iets hebben geautomatiseerd, kunnen wij dat net zo goed online zetten. Hierdoor zijn inmiddels de volgende websites ontstaan; ZorgverzekeringWijzer.nl, AOVergelijken.nl en OTUA.nl.

Aanvulling

Juist om die kwaliteit ook in de toekomst te kunnen blijven waarborgen zijn wij doorlopend op zoek naar aanvulling van ons team met nieuwe medewerkers met de juiste mentaliteit en leervermogen. Lang niet iedereen is geschikt om bij Geijsel Kroon te kunnen functioneren. Wij zoeken medewerkers die pas tevreden zijn als de klant G.O.E.D. geadviseerd en tevreden is.

Als je jezelf hierin herkent zitten je 30 collega’s met smart op je te wachten. Wij hebben momenteel namelijk verschillende vacatures. Uit ervaring weten wij dat wij mensen met een goed leervermogen van buiten de verzekeringsbranche ook G.O.E.D. kunnen opleiden, dus vakkennis is wel gewenst, maar bij een goed leervermogen geen vereiste.

Wilfred Mooij, financieel planner


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen vandaag 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport vandaag 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.