A9 bij Amstelveen

Opgelet: de A9 bij Amstelveen gaat weer aantal weekenden (deels) op slot

Amstelveen – Rijksweg A9 ter hoogte van Amstelveen wordt de komende maanden weer diverse weekenden (gedeeltelijk) afgesloten in verband met werkzaamheden.

De afsluitingen zijn nodig in verband met het verbreden van diverse viaducten en het verleggen van rijbanen.  

Afsluiting vrijdag 26 januari t/m maandag 29 januari

Vanaf vrijdag 26 januari 20.00 uur tot maandag 29 januari 5.00 uur is de verbindingsboog vanaf de A9, komende vanuit de richting Schiphol/Haarlem, naar de A2 richting Utrecht, afgesloten. Verkeer richting Utrecht wordt omgeleid via de A9 en A2 richting Amsterdam en kan keren bij afrit 1 Ouderkerk aan de Amstel en moet rekening houden met circa 10 minuten extra reistijd.

Afsluiting vrijdag 2 februari t/m maandag 5 februari

Vanaf vrijdag 2 februari 20.00 uur tot maandag 5 februari 5.00 uur is de A9 in één richting dicht: vanaf knooppunt Badhoevedorp tot en met knooppunt Holendrecht. Verkeer richting Utrecht/Almere wordt omgeleid via de A4, A10 en de A2 en moet rekening houden met 10 tot 30 minuten extra reistijd. Let op: van vrijdagavond 2 februari 20.00 uur tot zaterdagochtend 3 februari 8.00 uur is de A9 de andere kant op, richting Badhoevedorp, dicht: vanaf knooppunt Holendrecht tot en met afrit 5 Amstelveen-Stadshart.

Afsluiting vrijdag 1 maart t/m maandag 4 maart

Van vrijdag 1 maart 20.00 uur tot maandag 4 maart 5.00 uur is de A9 afgesloten vanaf knooppunt Holendrecht tot en met afrit 5 Amstelveen-Stadshart. Verkeer richting Schiphol/Haarlem wordt omgeleid via de A2, A10 en A4 en moet rekening houden met 10 tot 30 minuten extra reistijd.

Meer info omleidingen

Voor omleidingskaartjes en meer informatie kijk op het online bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat.

In de loop van het jaar zullen nog meer afsluitingsweekenden volgen. Een schema daarvan wordt binnenkort beschikbaar.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:55

Koningsdag Amstelveen: vrijmarkten al vroeg op gang

Amstelveen - De vrijmarkten in Amstelveen zijn traditiegetrouw weer vroeg op gang gekomen. Op de diverse vrijmarkt-hotspots neemt de drukte in de loop van de ochtend toe. Op een miezerbui na was het tot 09.00 uur redelijk droog, maar de weersvoorspellingen voor de rest van de dag zijn niet top.

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.