Hans Poll (Posthoorn) en Bob Bisschops (Ons Magazijn)
Advertorial Zakelijk

Ons Magazijn: de webshop van de lokale winkelier

Met de opkomst van grote online winkels hebben kleine zelfstandige ondernemers en traditionele winkeliers het de laatste jaren niet eenvoudig. Om die succesvolle en lokale zelfstandigen als Cigo de Posthoorn te ondersteunen en te laten bestaan is het online portaal Ons Magazijn ontwikkeld, dé webshop van jouw lokale winkelier. 

Het principe is simpel. Je bestelt via de website onsmagazijn.com jouw product. Kies bijvoorbeeld voor een boek, uit de boeken Top 10 van Cigo De Posthoorn. Dit boek wordt bij de Posthoorn op de Van der Hooplaan geleverd en kun jij gratis in de winkel ophalen (of laat je tegen een kleine vergoeding thuis bezorgen). ‘De omzet van het boek is helemaal voor de Posthoorn en niet voor een of andere grote keten. Zo ondersteun je de lokale winkelier en kun je toch vinden wat je zoekt’, zo zegt eigenaar van Ons Magazijn, Bob Bisschops.

Opboksen

Bob ontwikkelde samen met zijn partner Marc Dassen dit online platform. ‘Met vele jaren ervaring in de retail zagen we steeds meer kleine ondernemingen verdwijnen door de komst van grote geijkte webshops’, zegt Marc. ‘Winkelstraten raken leeg, omdat kleine ondernemingen niet kunnen opboksen tegen grote online winkels met duizenden artikelen in voorraad. Kleine ondernemers hebben daar simpelweg de ruimte en het geld niet voor. Door deze veranderingen in de markt zijn we op het idee gekomen deze winkels te helpen’, vult Bob zijn compagnon aan.

Groot assortiment

Inmiddels hebben al veel zelfstandige winkeliers in Nederland zich aangesloten bij Ons Magazijn en wordt het assortiment (dat nu al zo’n 45.000 artikelen aanbiedt, waaronder inkt en toners, kantoorartikelen, feestartikelen, elektronica en boeken) iedere maand met meer dan 5.000 nieuwe artikelen aangevuld. ‘Ik moest in de winkel vaak nee verkopen. Mijn voorraad is gewoonweg niet zo groot als de online-concurrent, maar de vraag is er wel. Daarom ben ik ontzettend blij met Ons Magazijn. Ik kan nu al meer dan 30.000 boeken aanbieden, hoe mooi is dat?’, zegt Hans Poll, Cigo Posthoorn.

Voor de lokale winkelier

Winkeliers zijn klaar voor de toekomst met hun eigen online platform. Klanten kunnen thuis een bestelling doen, maar ook in de winkel staat een bestelpaal waar je het volledige magazijn kunt inzien. ‘We hebben een jaar gewerkt aan de achterkant van deze webshop en worden nu groter en groter’, aldus Marc. ‘En de gezelligheid van een winkelstraat, het praatje met de eigenaar en de historische kleine onderneming blijft bestaan, daar doen we het voor.’

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens rond op de website www.onsmagazijn.com.

Cigo Posthoorn
Van der Hooplaan 191
Telefoon 020 641 75 75
facebook.com/cigodeposthoornamstelveen
www.onsmagazijn.com


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk gisteren 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport 23 apr. 2024 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.