Nieuw: Theaterspecials tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek

Nieuw: Theaterspecials tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek

Amstelveen - Tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek kan je tussen 24 oktober en 3 november 2019 voordelig uit eten in Amstelveen: nieuw deze editie is de keuze voor een theaterspecial! Geniet van een culinair 3-gangendiner aan het Stadsplein en bezoek daarna een voorstelling in de Schouwburg of P60 voor een totaalprijs van 40 euro p.p. Er zijn nog diverse tickets voor deze specials verkrijgbaar.


- Lees verder onder deze advertentie -

De AmstelveenZ Restaurantweek telt deze editie drie diner-theaterspecials: een daarvan is al volledig uitverkocht, maar we hebben nog twee andere fraaie Theaterspecials:

Theaterspecial 1: Vrijdag 25 oktober 2019: culinair 3-gangendiner + concert 3J’S in P60

Geniet van een voortreffelijk culinair 3-gangen diner van SPOON Culinair in het totaal vernieuwde  Restaurant-Café P60 aan het Stadsplein 100a en geniet daarna van de spetterende theatershow van de 3J’s in de grote concertzaal van P60 voor een totaalprijs van 40 euro per persoon.
BESTEL HIER JE TICKETS VOOR DE 3J’S THEATERSPECIAL IN P60

Theaterspecial 2: Zaterdag 26 oktober 2019 : culinair 3-gangendiner Day Foodbaar + concert Jim van der Zee in Schouwburg

Ga eerste heerlijk dineren bij Day  Foodbar aan het Stadsplein 52 en bezoek vervolgens de  theatershow Jim Van der Zee in de tegenover gelegen Schouwburg Amstelveen aan het Stadsplein 100.
BESTEL HIER JE TICKETS VOOR DE JIM VAN DER ZEE THEATERSPECIAL

Theaterspecial 3: zaterdag 2 november 2019: culinair 3-gangendiner Day Foodbar + cabaretshow Louise Korthals in Schouburg Amstelveen

Helaas, deze theaterspecial is reeds uitverkocht.

---

Wil je niet naar het theater, maar gewoon lekker voordelig uit eten? Dat kan natuurlijk ook! Kijk op www.amstelveenzrestaurantweek.nl voor alle deelnemende restaurants tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek!


Reacties