VTF, Vivian Tusveld
112

Nachtelijke autobrand: taxi in de as gelegd

Amstelveen - Aan de Kierkegaardstraat in Amstelveen is in de nacht van maandag op dinsdag een taxi in vlammen opgegaan.

De autobrand werd omstreeks half 1 vannacht ontdekt. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet meer voorkomen dat de taxi volledig uitbrandde.

De politie heeft de zaak in onderzoek; er wordt vooralsnog uitgegaan van brandstichting.  Voor zover bekend raakten er geen andere auto’s beschadigd bij de brand. 

112_taxibrand_2020_vtf_feb.jpg
Foto's: VTF, Vivian Tusveld


Meer nieuws

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur vandaag 09:16

Hoe zit het met de eikenprocessierups?

Amstelveen - Vorig jaar zorgde de eikenprocessierups voor veel overlast in Amstelveen en met name het Amsterdamse bos. Wat kunnen we dit jaar verwachten?

Corona Amstelveen gisteren 19:50

Corona-ontwikkelingen in Amstelveen: opnames en positieve testen

Amstelveen – Wat zijn de ontwikkelingen van het aantal ziekenhuisopnames en het aantal vastgestelde coronabesmettingen in Amstelveen? AmstelveenZ zet de beschikbare gegevens van de GGD Amsterdam-Amstelland en het RIVM van zaterdag 4 april op een rijtje.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:48

Nog even geduld a.u.b.! (Aflevering 39)

Amstelveen - In de rubriek ‘Nog even geduld a.u.b.!’ geeft AmstelveenZ.nl lezers inzicht in diverse werkzaamheden en de voortgang rond grote bouwprojecten in Amstelveen, ook tijdens de coronacrisis. In aflevering 39: de vorderingen aan de nieuwe Amstelveenlijn: nog altijd een hele klus.

Corona Amstelveen gisteren 07:45

GGD: 17 nieuwe vastgestelde besmettingen in Amstelveen

Amstelveen – Niet eerder werden op een dag zoveel positieve coronatesten van Amstelveense inwoners gemeld als op vrijdag 3 april: de GGD meldde in de avond een toename van 17 vastgestelde coronabesmettingen in Amstelveen.