Met wie wil jij een ijsje eten bij Patagonias?

AMSTELVEEN - Mooi weer is in aantocht en dus geeft AmstelveenZ in samenwerking met ijssalon Patagonias een aantal overheerlijke ijsjes weg! We verloten 10 x 2 ijsjes onder onze volgers: laat weten met wie jij wilt genieten van de fantastische ijssmaken van Patagonias en wie weet krijg jij van ons een bon om met z’n tweetjes gratis te genieten van een hoorntje of bekertje.

Je kan dit weekeinde (5-6-7 aug 2016) laten weten met wie je naar de ijssalon aan de Johannes Calvijnlaan 12 wilt. Aankomende maandag (8 augustus) maken we de tien winnaars bekend en daarna kan je als winnaar je ijsje halen in de winkel (Klik hier voor onze algemene actievoorwaarden). Je kan op onze website of via Facebook laten weten met wie jij een ijsje wilt eten, maar je kan ook mailen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Actie Patagonias.

Tweede ijsje gratis tot 10 augustus
Win je niet oLogo winactie Blauwf kan je niet wachten om naar Patagonias te gaan? Je krijgt sowieso nog tot en met 10 augustus 2016 het tweede ijsjes gratis als je een hoorntje bestelt en het codewoord AmstelveenZ Magazine bij je bestelling in de winkel noemt.

Ambachtelijk
Het ijs van Patagonias wordt ambachtelijk bereid in een klassieke ijskeuken voor de ultieme ijsbeleving. Het ijs wordt gemaakt met gezondheid in gedachten en bevat geen kunstmatige kleur en smaakstoffen, maar louter pure en eerlijke grondstoffen.


Meer nieuws

112 vandaag 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.