Ger Loogman. [Beeld: Loogman]

Loogmannen- en vrouwen gezocht!

AMSTELVEEN/AALSMEER - De Loogman Groep werd in 2017 uitgeroepen tot beste Onderneming van Noord-Holland en dat is niet voor niets: een belangrijk onderdeel van het succes van het familiebedrijf is het enthousiaste personeel. Eigenaar Ger Loogman is trots op de ruim 250 medewerkers, maar wil de Loogman-familie graag uitbreiden. ‘Wegens aanhoudende groei en ontwikkelingen zoeken we nieuwe medewerkers bij diverse bedrijfsonderdelen,’ zegt Ger.

Nieuwe Loogmannen- en vrouwen dus, die onderdeel willen worden van het succes van het familiebedrijf? ‘Ja, zo kan je het stellen. We zoeken positief ingestelde mensen die graag onderdeel willen worden van ons team’, zegt Ger. ‘Je krijgt bij ons volop de mogelijkheid om je talenten te ontdekken, jezelf te ontwikkelen én dus het beste uit jezelf te halen. Wist je bijvoorbeeld dat al meer dan 100 medewerkers hun MBO-opleiding bij ons hebben behaald? We investeren graag in goed personeel’, zegt Ger.

Opleidingen en trainingen
‘We bieden niet alleen een leuke baan, ook worden diverse opleidingen, trainingen, coaching- en ontwikkelingstrajecten aangeboden. Het spreekt voor zich dat je komt te werken in een gezellig en hecht team, waar iedereen van aanpakken houdt: het enige dat wij vragen is een positieve werkhouding’, legt Ger uit.

Alles keurig geregeld
Ger vindt het ook belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen en dus is bij Loogman alles keurig geregeld: ‘Je hebt geen omkijken naar administratieve rompslomp. Zaken zoals  CAO-regels, pensioen, (aanvullende) verzekeringen, contracten en het altijd op tijd uitbetalen van je salaris zijn vanuit de afdelingen HRM en Personeelsadministratie prima voor je geregeld, zodat onze mensen volop kunnen genieten van hun vrije tijd. Ook dat vinden we bij Loogman belangrijk.’

Bonussysteem voor medewerkers
Ger vervolgt: ‘We hebben bijvoorbeeld ook voor iedere functie een bonussysteem in het leven geroepen, waarmee medewerkers kunnen sparen voor gezellige teamuitjes. Onze feestcommissie zorgt voor de gezelligste feestjes, zoals laatst toen we werden uitgeroepen tot beste onderneming van Noord-Holland.’

Wasstraatmedewerker
Maar wat voor medewerkers zoekt Loogman precies? Ger: ‘We hebben door onze groei momenteel diverse vacatures. Bijvoorbeeld voor wasstraat-medewerker. Vanuit deze functie bestaat ook de mogelijkheid door te groeien, door met passende interne en externe opleidingen bijvoorbeeld (assistent)teamleider van één van onze wasstraten te worden. Dagelijks rollen vele auto’s van de kettingbaan af in de acht wasstraten in Nederland, een verantwoordelijke maar zeker ook uitdagende functie. Maar ook als je een horecahart hebt, dan hebben we daar verschillende functies met doorgroeimogelijkheden: bijvoorbeeld bij de goedlopende Brasserie 10 of de FEBO in onze tankwinkel.’

Auto Interieurreiniging
Ger legt ook uit dat vanwege het grote succes van de binnenreinigingband, waar de interieurs van uiteenlopende auto’s op een lopende band tip-top worden schoongemaakt, extra handen nodig zijn: ‘Ons interieurreinigingsteam is een erg enthousiast team, waar ze graag de handen uit de mouwen steken. Een baan waarmee je de uurtjes op de sportschool kan skippen,’ lacht Ger.

‘We zoeken eigenlijk in alle geledingen fulltime-, parttime,- weekend en vakantiekrachten. Er zitten echt leuke vacatures bij. Of je nu als student lekker wilt bijverdienen, of gewoon een fulltime baan zoekt: met een positieve persoonlijkheid en werkhouding ben je van harte welkom in de Loogman-familie’, besluit Ger.

Vacatures
Kijk voor alle (nieuwe) vacatures bij Loogman op www.loogman.nl/werken-bij/ [KLIK HIER] en pak je kans om te werken bij de beste Onderneming van Noord-Holland! Je kan ook kijken bij JobZ op amstelveenz.nl en bijvoorbeeld direct solliciteren als wasstraatmedewerker (klik hier)

Over Loogman
De ouders van Ger Loogman richtten Loogman in 1959 op. Gestart als tankstation (Witte Pompen) is het familiebedrijf inmiddels uitgeroeid tot Europees koploper op het gebied van Tanken en Wassen. Een professionele en vooruitstrevende organisatie, waar ruim 250 medewerkers werkzaam zijn. Naast innovatieve tank- en wasconcepten en acht drukbezochte wasconplexen in Aalsmeer, Amsterdam, Almere, Hoofddorp, Lelystad, Nieuw-Vennep, Rotterdam en Utrecht, bestaat de Loogman Groep ook uit HuurEenBox Self-Storage, Golfcentrum Amsteldijk, Brasserie 10 en de start up Jumpstart.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:24

Werkzaamheden A9-viaduct Beneluxbaan in volle gang

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan, ten behoeve van de verbreding van Rijksweg A9, zijn sinds vrijdagavond in volle gang. Door de werkzaamheden is de Beneluxbaan (en de naastgelegen Keerpuntweg en Ouverture) dit weekeinde afgesloten voor verkeer. Ook tram 25 rijdt niet.

Algemeen gisteren 11:49

Vaste politiekraam op vrijdagmarkt Amstelveen blijkt al snel schot in de roos

Amstelveen - Dat de politie vanaf vandaag wekelijks op de vrijdagmarkt in Stadshart Amstelveen staat met een zogenoemde 'verbindingskraam' wordt door het publiek zeer gewaardeerd.  Al na enkele uren is gebleken dat er grote behoefte is aan laagdrempelig contact met de politie.  

Winkels gisteren 10:29

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen. De transformatie van Pandora naar een nieuw winkelconcept is voltooid en binnenkort openen ook nieuwe winkels van BioSwiss Alps, Norah en Leonidas in het Stadshart om de diversiteit van het winkelaanbod te versterken.

Algemeen 18 apr. 2024 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.