Het team van Life & Garden Amstelveen
Advertorial Zakelijk

Life & Garden boordevol kerstinspiratie

Amstelveen - Kerstliefhebbers kunnen hun geluk niet op bij het beroemde Amstelveense tuincentrum Life & Garden. Zoals ieder jaar toont het team van eigenaar Paul Jongerius ook dit jaar op overzichtelijke en bijzondere wijze alle kersttrends van 2018. Inspiratie ten top.

De kerstshow is onderverdeeld in verschillende thema’s: Stoer Winters - een robuust landelijk buitenthema met natuurlijke matte kleuren en stoere materialen. Echt Kerst – traditioneel wit/rood/groen kerstthema voor de hele familie. Wintergloed - lichte kleuren die het gevoel geven op wintersport te zijn. En Natuurlijk Goud – een warm thema waarin (oud) goud, groen en hout de boventoon voeren. Kortom een rijke variatie aan kerstsferen onder een dak. ‘Met deze thema’s geven we een overzichtelijk beeld en inspireren we klanten thuis een eigen sfeer neer te zetten’, aldus Paul.

Mooi gedekt en fijn verlicht

Wat volgens Paul vaak vergeten wordt in de aankleding van het huis en het optuigen van de kerstboom is het type kerstverlichting. ‘Heb je een prachtige kerstboom in een warme sfeer, met harde witte lampjes, dan komt deze boom helemaal niet tot zijn recht. Wij letten hier daarom goed op de kleuren van het licht, passend bij het thema en hebben genoeg keuzes in dimbaar licht, zodat je echt een fijne sfeer neerzet. En je echt alles uit je boom haalt.’

Steeds belangrijker tijdens de feestdagen wordt volgens Paul een mooi gedekte tafel. ‘En dat kan zo extreem als je zelf wil, wij voorzien in al je benodigdheden om je gasten te verrassen. Heb je bijvoorbeeld geen plaats voor een boom, dan is een mooi gedekte tafel ook goed alternatief.’

Prachtige kerstbomen

Veel Amstelveners weten dat Life & Garden traditiegetrouw de plek is om de mooiste en beste kerstbomen te vinden. En ook dit jaar ben je hier aan het juiste adres. ‘De bomen zijn bij ons ontzettend vers. Mensen zetten hun boom steeds vroeger op, het is daarom belangrijk dat ‘ie ook nog met oudjaar prachtig staat.’

In verband met het vertrek van het naastgelegen Tuincentrum Konijnenburg heeft Life & Garden extra groot ingekocht. ‘Zo kunnen we ook deze nieuwe klanten voorzien van een prachtige kerstboom’, aldus Paul. ‘Heb je tijd? Kom dan vooral op een doordeweekse dag, zo voorkom je drukte en kunnen we je het beste helpen.’

En ben je op zoek naar een boom die minimaal uitvalt zoals de Nordmann dan ben je aan de Handweg aan het juiste adres. Maar ook voor de originele Spar kun je hier terecht. ‘Een boom die meer uitvalt, maar die wel die heerlijke dennengeur door je huis verspreidt.’ Genoeg keuzes bij Life & Garden dus. ‘Kom gezellig langs en laat je inspireren!’, eindigt Paul.

Life & Garden
Handweg 121
Telefoon 020 641 94 41
www.lifeandgarden.com

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No 35, december 2018]

 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen vandaag 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet. 

Algemeen gisteren 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen gisteren 10:39

Politie met Mobiel Media Lab & Veiligheidskraam naar Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Politie en gemeente geven op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 op het Stadsplein voorlichting over veiligheid. Vrijdag kunnen inwoners terecht bij een informatiekraam op de weekmarkt en zaterdag komt het Mobiel Media Lab van de politie naar het Stadsplein.