Bas Gijsbers en Annemieke Luursema leden van het KWF-team in Amstelveen [Fotograaf: Anko Stoffels]

KWF heeft een Valentijnswens

Amstelveen - KWF Amstelveen heeft een wens voor Valentijnsdag; drie uurtjes van je tijd om te collecteren. 

Collecteweek
Dit jaar zal de collecteweek van 31 augustus t/m 5 september 2020 zijn. Het KWF collecteteam uit Amstelveen is momenteel druk bezig met de voorbereidingen om de collecteweek tot een groot succes te maken. En ze zijn hierbij op zoek naar nieuwe vrijwilligers die gedurende deze week een paar uurtjes zouden willen collecteren. Hoe meer collectanten geld inzamelen, hoe groter de opbrengst en hoe meer geld er kan worden geïnvesteerd in de strijd tegen kanker.

KWF
De vrijwilligersafdeling van KWF Kankerbestrijding uit Amstelveen zet zich in voor minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor (ex)kankerpatiënten.

Geef je nu op!
Voor meer informatie of aanmelden kan via collecte@kwf-amstelveen.nl

Let op: kinderen onder 16 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassenen collecteren. Voor de kleintjes kan er op verzoek een leuk collectediploma uitgereikt worden.


Meer nieuws

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur vandaag 09:16

Hoe zit het met de eikenprocessierups?

Amstelveen - Vorig jaar zorgde de eikenprocessierups voor veel overlast in Amstelveen en met name het Amsterdamse bos. Wat kunnen we dit jaar verwachten?

Corona Amstelveen gisteren 19:50

Corona-ontwikkelingen in Amstelveen: opnames en positieve testen

Amstelveen – Wat zijn de ontwikkelingen van het aantal ziekenhuisopnames en het aantal vastgestelde coronabesmettingen in Amstelveen? AmstelveenZ zet de beschikbare gegevens van de GGD Amsterdam-Amstelland en het RIVM van zaterdag 4 april op een rijtje.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:48

Nog even geduld a.u.b.! (Aflevering 39)

Amstelveen - In de rubriek ‘Nog even geduld a.u.b.!’ geeft AmstelveenZ.nl lezers inzicht in diverse werkzaamheden en de voortgang rond grote bouwprojecten in Amstelveen, ook tijdens de coronacrisis. In aflevering 39: de vorderingen aan de nieuwe Amstelveenlijn: nog altijd een hele klus.

Corona Amstelveen gisteren 07:45

GGD: 17 nieuwe vastgestelde besmettingen in Amstelveen

Amstelveen – Niet eerder werden op een dag zoveel positieve coronatesten van Amstelveense inwoners gemeld als op vrijdag 3 april: de GGD meldde in de avond een toename van 17 vastgestelde coronabesmettingen in Amstelveen.