Kragtwijk Catering: feestelijk, verrassend, verrukkelijk

Geen zin in stress over het menu, lange rijen in de supermarkt en drukte om alle gerechten tijdig op tafel te toveren? Kragtwijk Catering snapt dat. Speciaal voor de feestdagen heeft zij zowel borrelhapjes als mooie gerechten samengesteld die je zo kunt bestellen. Geen stress, maar toch smakelijk en feestelijk.

Wat doe je met Kerst dit jaar? Een feestelijk kerstontbijt? Een lange borrelavond? Of gewoon een traditioneel kerstdiner? Waar je ook voor kiest, Kragtwijk Catering kan de gerechten verzorgen. In haar uitgebreide kerstfolder beschrijft zij de mogelijkheden.

Tussen de voorgerechten staan onder andere de dungesneden, gerookte eendenborst en de gerookte zalm. Daarnaast biedt zich ook een vegan alternatief: gemarineerde tempeh met shiitake, paksoi en soja. Kragtwijk Catering laat zien dat het ook anders kan. Gedurfd, vol van smaak en mooi gepresenteerd.

Van gevulde kalkoen tot geroosterde pompoen met geitenkaas

Ook de hoofdgerechten zijn zorgvuldig gekozen: van gebraden varkens procureur en zalm met paddenstoel en spinazie en bladerdeeg tot geroosterde pompoen met geitenkaas. En natuurlijk de gevulde kalkoen; want zo’n traditioneel kerstgerecht mag niet ontbreken. Het bestellen van deze gerechten is al mogelijk vanaf twee personen. Je kunt het uitbreiden zo ver als je zelf wilt; bijgerechten, salades nagerechten; Kragtwijk Catering verzorgt het allemaal.

Buffet

Geen zin in een chic diner aan tafel maar liever genieten van een buffet? Er is keuze uit een klassiek buffet met diverse stoofpotjes en traditionele Hollandse groenten en een Internationaal Buffet waarbij ook een groot aantal gerechten plantaardig is. Voor het bestellen van de buffetten geldt een minimum van zes personen. Ook glaswerk, statafels, partytenten en aankleding nodig? Geen enkel probleem.

Ontbijten met Kragtwijk – vol energie het nieuwe jaar in

En dan… het nieuwe jaar. Het houdt maar niet op met de feestdagen. Een nieuwjaarsontbijt of brunch is helemaal hip en trending. Dan kun je pas echt vol energie het nieuwe jaar in.

Kragtwijk Catering verzorgt deze ontbijtgerechten, waarmee je kunt uitbreiden zo ver als je wilt; energy bars, muffins, kleine broodjes, een bowl met yoghurt en granola, maar ook warme gerechtjes als roerei en quiche. Er is keuze in overvloed. Loopt het water je al in de mond? Bestellen kan via www.kragtwijkcatering.nl Tot slot. Kragtwijk Catering wenst iedereen een feestelijk, smakelijk en verrukkelijk 2020!

Informatie

Kragtwijk Catering | Bouwerij 73 | info@kragtwijk.nl | www.kragtwijk.nl


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen 27 mrt. 2024 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.