Steven en Marri-Anne Koudijs in het filiaal in het Oude Dorp.

Koudijs vindt dé oplossing

AMSTELVEEN - Veel Amstelveners weten al jaren hun weg naar dé audio-, video en witgoedspecialist in het Oude Dorp te vinden. Maar het familiebedrijf Koudijs biedt nog veel meer. ‘Wij bieden Smart Homeoplossingen en zorgen ervoor dat je huis klaar is voor de toekomst’, aldus electrostylist Steven Koudijs.

Al meer dan 100 jaar verzorgt Koudijs voor woningen en bedrijven het beste advies op het gebied van elektrische apparatuur. ‘Er is in al die jaren ontzettend veel veranderd binnen onze branche en wij zorgen ervoor dat we de kennis hebben om de nieuwste ontwikkelingen in te zetten om te komen tot de beste oplossingen voor de klant’, aldus Steven.

Tekentafel
Volgens Steven is het belangrijk om voor de perfecte aanleg van alle elektronische apparatuur al in een vroeg stadium met de architect aan de tekentafel plaats te nemen. ‘De consument wil tegenwoordig overal goede wifi, zowel in de tuin als op zolder. Steeds meer apparaten zullen in de nabije toekomst verbonden worden met internet, daarom willen wij al vroeg meedenken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat een huis klaar is voor de toekomst.’

Smart Home
Specialist Koudijs biedt ook allerlei verschillende Smart Home-oplossingen aan. ‘We kunnen met één druk op de knop ervoor zorgen dat de lampen, het zonnescherm, naar wens aan of uitgeschakeld worden’, zo zegt Steven. ‘Ook voor de veiligheid in huis kunnen deze systemen veel toevoegen.’

Ontzorgen
Elektronische apparatuur kan bij veel mensen voor irritaties zorgen. Met name de bediening is vaak een probleem, zo legt Steven uit. ‘Mensen vinden het prettig dat wij alles ontzorgen. Wij streven ernaar een systeem te bedenken waarbij alles met één eenvoudige afstandsbediening werkt. We sluiten alle apparatuur aan met onze vaste specialisten, leggen alles uit en heb je achteraf een probleem dan geven we telefonisch support of we komen aan huis. Leidingwerk kunnen we ook verzorgen en we bouwen ook inbouw keukenapparatuur in.’  Koudijs geeft ook advies over digitale TV en is tevens dealer van Ziggo.

Spectral
Naast de hoofdvestiging in Amstelveen heeft Koudijs ook een LOEWE Gallery in Amsterdam, op de Stadhouderskade 24. Een deel van de Gallery is sinds kort ingericht als Spectral Design Meubel Showroom, de eerste in de Randstad. Bijzonder aan deze luxe meubels is dat ze geleverd kunnen worden met een ingebouwd luidsprekersysteem, of met een aanpassing om Bose of Sonos luidsprekers in te bouwen. Hangend of staand, leverbaar in vele kleuren en maten. ‘We hebben een 3D programma waarmee we naar de wens van de klant kunnen laten zien hoe het meubel eruit komt te zien. Een mooie aanvulling op onze huidige merken.’ De Spectral-meubels zijn ook verkrijgbaar in de vestiging in Amstelveen.

Informatie
- Koudijs Amstelveen | Stationsstraat 18-22 | Telefoon 020 641 30 06 | Open di-vr 9-18, za 9-17 | info@koudijsonline.nl | www.koudijs.tv | www.loewespectral.nl

- Loewe Gallery Amsterdam | Stadhouderskade 24 A | Telefoon 020 3700055 | Open di-vr 10-18, za 10-17

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No26, December 2017]

(advertorial)


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.