Kaizen Gym Green Park: De beste break van de werkweek

Aaslmeer / Amstelveen - Kaizen Gym, toonaangevend op het gebied van personal training & verbetering van levenskwaliteit, richt zich sinds enige tijd met een hagelnieuwe tweede vestiging op Green Park in Aalsmeer op de nieuwe trend in werkend Nederland: personal training als onderdeel van je werkweek.

Op de nieuwe locatie biedt Kaizen Gym in overleg met werkgevers (bedrijven, instanties, instellingen) personal training aan personeel. ‘Dat kan binnen werktijd, maar ook er buiten’, zegt Don Brouwer, samen met Mike van Beek al ruim 5 jaar eigenaar van de succesvolle Kaizen Gym-formule, dat de hoofdvestiging heeft op het Schinkeldijkje, precies op de grens van Amstelveen en Aalsmeer.

Filosofie

De nieuwe vestiging op Green Park is helemaal volgens de Kaizen Gym-filosofie ingericht en oogt zoals een personal gym moet zijn. De nieuwe, zogenoemde incompany trainingen die hier worden gegeven dragen bij aan een betere gezondheid van werknemers. Het is geen geheim dat werknemers die goed in hun vel zitten, beter presteren.

Celieplant, een grote Europese en eco-vriendelijke speler in plantenland, biedt via Kaizen Gym circa 60 werknemers de kans om 1 uur in de week personal training te volgen, onder werktijd. De bereidwilligheid onder het personeel is groot: 59 van de 60 nemen deel aan het Kaizen-programma, waarbij iedereen 1-op-1 een uur training volgt.

Sleutelwoorden

Daarbij zijn laagdrempeligheid en persoonlijke begeleiding, maar ook privacy, sleutelwoorden. ‘De trainingen zijn volledig afgestemd op ieder individu’, zegt Don. ‘De een wil graag ­fitnessen voor een beter lichaam, een ander wil afvallen, of misschien alleen ontstressen en een betere nachtrust. Iedereen heeft verschillende doelen. Wij gaan daar gericht meer aan de slag, met voedingsadvies als belangrijk onderdeel’

John Celie, eigenaar van Celieplants, ziet dat het werkt en vooral dat personal training (1 op 1) een enorme meerwaarde biedt ten opzichte van bijvoorbeeld het traditionele bedrijfsabonnement op de sportschool met korting. Hij kan het ieder bedrijf dat ook streeft naar gelukkig en ­ t personeel aanraden. ‘Het is een investering die zichzelf terugverdient’, zegt Celie.

De professionele trainers van Kaizen Gym Green Park zijn zoals altijd vriendelijk en begaan. Bij Kaizen Gym worden trainers ook op hun sociale vaardigheden geselecteerd. ‘Onze trainers kunnen zich inleven in alle niveau’s. Daardoor zijn onze trainingen echt toegankelijk voor iedereen. Drempelvrees is niet nodig.’

Informatie

Meer informatie over Kaizen Gym Personal Training at Work? Neem contact op met

Kaizen Gym Green Park | Japanlaan 5 | greenpark@kaizengym.nl | Kaizen Gym PT & Yoga | Schinkeldijkje 16N Aalsmeer | Telefoon 020 761 09 72 | info@kaizengym.nl | www.kaizen-gym.nl

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No.38, april 2019]


Meer nieuws

Algemeen gisteren 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen gisteren 10:39

Politie met Mobiel Media Lab & Veiligheidskraam naar Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Politie en gemeente geven op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 op het Stadsplein voorlichting over veiligheid. Vrijdag kunnen inwoners terecht bij een informatiekraam op de weekmarkt en zaterdag komt het Mobiel Media Lab van de politie naar het Stadsplein.

Wonen gisteren 09:55

Gemeenteraad mag zich gaan buigen over eerste fase nieuwbouwplan Allemankwartier

Amstelveen – De gemeenteraad mag zich binnenkort gaan buigen over het plan om 33 woningen te bouwen aan het Oostelijk Halfrond, naast basisschool De Bloeiwijzer. Ook de realisatie van een nieuw multifunctioneel gebouw dat dienst zal doen al wijkcentrum én medisch centrum (inclusief apotheek) staat op de agenda.