Beauty & Mode 11 apr. 2024 09:00

Arc of Beauty gooit hoge ogen

Amstelveen - Ruim een jaar geleden betrok Arc of Beauty het herkenbare witte pand aan de Noorddammerlaan. Inmiddels is de cosmetische kliniek niet meer weg te denken uit Bovenkerk. Met een score van 8.9 uit ruim 125 reviews gooien ze hoge ogen en zijn ze dé place to be voor veilige, hoogwaardige en natuurlijke esthetische behandelingen.

Beauty & Mode 15 okt. 2023 14:26

Met een frisse blik de herfst in: Arc of Beauty zorgt voor een uitgeruste uitstraling

Amstelveen - Veel mensen kloppen bij Arc of Beauty aan omdat ze zich storen aan een vermoeide uitstraling en vaak van hun omgeving te horen krijgen dat ze er moe uitzien. Na de zomervakantie voelen we ons vaak uitgerust en vinden we dat weer beter uitzien. Om de herfst met een uitgeruste blik in te gaan en dat gevoel te blijven behouden, heeft de cosmetische kliniek Arc of Beauty in Bovenkerk de frisse blik-behandeling; een combinatie rondom de ogen die zorgt voor een fris en natuurlijk resultaat.

Beauty & Mode 2 mrt. 2021 10:58

De Kapper neemt afscheid van filiaal Rijnstraat

Amstelveen/Amsterdam - De Kapper heeft afscheid genomen van het filiaal aan de Rijnstraat 18 in Amsterdam en gaat zich volledig richten op het filiaal aan de Stationsstraat in Amstelveen. 

Beauty & Mode 22 sep. 2020 11:38

Make-OverZ: Klaar voor verandering

Amstelveen - In de rubriek Make-OverZ krijgen lezers van AmstelveenZ Magazine een nieuwe look van De Kapper. Deze keer in de stoel van de Kapper: Froukje Hoekemeijer.

Beauty & Mode 1 jun. 2020 11:11

Make-OverZ: Ik wil graag andere kinderen helpen

In de rubriek Make-OverZ van AmstelveenZ Magazine krijgen lezers een nieuwe look. Deze keer in de stoel van De Kapper, Chardonae. De 10-jarige Chardonae wil haar lange haar graag doneren aan Stichting Haarwensen, dus aan De Kapper de eer om de schaar erin te zetten.

Advertorial Beauty & Mode 7 okt. 2019 00:00

Make-OverZ: Weg met het knotje!

In de rubriek Make-OverZ krijgen lezers een nieuwe look. Deze keer in de stoel van De Kapper de 29-jarige Daida Palenzuela. Op dit moment draagt ze het haar vrijwel altijd in een knot. ‘Zelfs mijn dochter van zeven vraagt zich af wanneer mama weer mooi wordt. Tijd om er wat aan te doen!’

Beauty & Mode 4 jun. 2019 14:12

Zomer staat centraal bij Schoonheidssalon Straal!

Amstelveen – De zomer komt er weer aan en dus kan het geen kwaad om even langs te gaan bij Schoonheidssalon Straal! De pas 22-jarige Amstelveense onderneemster Tessa Wilhelmus wil je graag ontvangen om je huid en nagels optimaal te verzorgen.

Advertorial Beauty & Mode 2 jan. 2019 12:00

Beauty Unit Amstelveen: 'Gun jezelf een beautymoment'

Amstelveen - Begin 2018 opende de jonge Amstelveense schoonheidsspecialiste Denise van Dijk haar eigen beautysalon: Beauty Unit Amstelveen. De salon biedt een groot aantal beautybehandelingen aan, waarbij blijkt dat persoonlijke aandacht én professionaliteit uitstekend samen kunnen gaan.

Beauty & Mode 4 apr. 2018 14:05

Glamour Event in Stadshart Amstelveen

AMSTELVEEN - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen staat zaterdag 7 april 2018 in het teken van een Glamour Event, waarbij beauty en speciale acties centraal staan.

Beauty & Mode 4 apr. 2018 12:14

Metamorfose voor Maddox Casual

MADDOX Casual in Stadshart Amstelveen is onlangs volledig verbouwd. Na een geslaagde  metamorfose is de bekende Amstelveense heren- en damesmodezaak weer volledig van deze tijd: en natuurlijk vind je er nog steeds de beste merken.

Beauty & Mode 31 mrt. 2018 10:55

Gentlemen's Place opent nieuwe vestiging

AALSMEER/AMSTELVEEN - De Amstelveense stijlmeesters Christiaan Sijnen en Adam Tasi van Gentlemen’s Place (GP) hebben vanochtend om 10.00 uur hun nieuwe tweede filiaal op de Zijdstraat 67 in Aalsmeer geopend.

Advertorial Beauty & Mode 17 jan. 2018 14:16

Medewerkers De Kapper krijgen les van Leco

AMSTELVEEN - Leco van Zadelhoff, één van de bekendste stylisten van ons land, was op dinsdag 16 januari een speciale gast op een bijeenkomst van de Coiffeursclub. Medewerkers van de Amstelveense zaak De Kapper waren hierbij aanwezig en kregen handige tips van Leco.

Beauty & Mode 16 dec. 2017 08:00

We mogen weer: wintersport!

AMSTELVEEN/VINKEVEEN - Met een volledig nieuwe collectie is dé wintersportspecialist, op nog geen tien minuten rijden van Amstelveen, klaar voor een prachtig wintersportseizoen. ‘Je vindt bij ons al het materiaal dat je nodig hebt en we hebben veel nieuwe merken aan onze collectie toegevoegd’, aldus Peter Boxhoorn, eigenaar Topsurf Vinkeveen.

Beauty & Mode 15 dec. 2017 18:00

Zij en Zij Kappers: voor hem en haar!

AMSTELVEEN – Kapsalon Zij en Zij Kappers is verhuisd. ‘We hebben een mooie, nieuwe en ruimere salon kunnen betrekken op nog geen 100 meter van onze vorige vestiging’, aldus Ans Schijf.

Beauty & Mode 14 dec. 2017 13:00

De beste merken bij MADDOX Casual

AMSTELVEEN - Woolrich, Canada Goose, Stone Island, Parajumpers, OSC. MADDOX Casual in Stadshart Amstelveen staat al jaren bekend om de beste en sterkste collectie winterjassen. Het dreamteam van MADDOX zorgt dat jouw nieuwe jas als gegoten zit, maar ook voor de beste jeans (Denham) en accessoires (Rebel & Rose) kun je er terecht.

Beauty & Mode 13 dec. 2017 19:30

100% natuurlijke haarkleuring bij STRAK Salon

AMSTELVEEN - Bij STRAK Salon aan de Amsterdamseweg wordt sinds kort gewerkt met het haarkleurmerk Oliebe®. Een volledig plantaardig kleurmerk dat niet schadelijk is voor huid, haar en milieu. ‘Prachtige kleuring, zonder schade’, aldus eigenaresse Daphne Hofkamp.

Advertorial Beauty & Mode 5 dec. 2017 15:52

Samantha van De Kapper is 'Master of Color'

AMSTELVEEN - Samantha Ekkelboon van De Kapper in het Oude Dorp mag zich Master Colorist noemen. Eind november haalde zij haar certificaat als zogenaamde Color Technician.

Beauty & Mode 21 nov. 2017 14:13

Sunbeds viert 3e verjaardag met zonnen voor 5 euro

AMSTELVEEN - Sunbeds Amstelveen bestaat deze maand drie jaar en om dit te vieren willen ze hun klanten graag iets terug geven. Je kunt nu namelijk 20 minuten zonnen voor maar 5 euro!

Beauty & Mode 16 nov. 2017 11:57

Column: Casual kleding? Dan wel verzorgd!

Amstelvener Christiaan Sijnen is samen met Adam Tasi eigenaar van herenmodezaak Gentlemen’s Place. Het duo geeft geregeld masterclasses op het gebied van mode en uitstraling. In deze column geeft Christiaan lezers van AmstelveenZ tips en adviezen over casual kleding.

Beauty & Mode 19 okt. 2017 21:03

BLOND Amstelveen: professioneel én gezellig

AMSTELVEEN - Kapsalon Blond Amstelveen opende begin augustus haar deuren. Bij deze nieuwe salon – op de hoek van de Lindelaan – staat professionaliteit voorop. ‘Daarnaast willen we dat het weer gezellig wordt bij de kapper en dat het weer een uitje wordt, dat vinden we belangrijk’, zo zegt eigenaresse Claudia Menger.