In de rij voor nieuw AH-filiaal Maalderij Bovenkerk

Amstelveen - De heropening van het totaal verbouwde AH-filiaal aan de Maalderij in Bovenkerk heeft woensdagmiddag flink wat belangstellenden getrokken.

Het vernieuwde filiaal werd woensdagmiddag om 14.00 uur geopend door andere andere loco-burgemeester Herbert Raat en filiaal-manager Nico Bon.

Na een druk op een speciale openingsknop mochten de wachtenden het filiaal betreden; door de drukte duurde het een klein kwartier voordat iedereen binnen was en het nieuwe immense filiaal kon verkennen.

Albert Heijn meldt in een persbericht: 'De supermarkt is ingrijpend verbouwd en heeft nu het nieuwste winkelconcept. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met meer zelfscankassa’s. Ook is er nu een sushibar.

Het was druk bij de heropening. 'In het eerste uur telden we meer dan 1.000 bezoekers', zegt supermarktmanager Nico Bon. 'Onze klanten reageren enthousiast. We krijgen veel complimenten over onze supermarkt. Ook vindt iedereen de vernieuwde Gall & Gall, die nu in de hal van de Albert Heijn zit, erg mooi geworden.'

Dry misting

Al bij binnenkomst van de Albert Heijn worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit. Er is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan gemakkelijker dan ooit, ook dankzij een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden. Er is een citruspers waar klanten vers sinaasappelsap kunnen tappen. Ook kun je snoepgroente zoals tomaatjes en minikomkommers in elke gewenste hoeveelheid zelf scheppen. Bij de sushibar maken professionele chefs de hele dag door verse sushi, sashimi en maki.

Groot aanbod

Uit de ovens komen heerlijk geurend brood en broodjes. Bij de bakkerij vinden klanten ook taarten, gebakjes, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Je kunt vers in de winkel gegrilde lekkernijen warm mee naar huis nemen. Van de eigen grill komen onder andere kippenvleugels, grillworst en gehaktballen. In de winkel hangen overal grote beeldschermen die inspiratie bieden met informatie over seizoensproducten en verrassende recepten. Op het versplein zie je elektronische schapkaartjes waarmee sneller kan worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment.

Sint-Urbanuskerk

Speciaal ter gelegenheid van de heropening start er 21 oktober een leuke spaaractie. “Bij elke tien euro aan boodschappen ontvang je een sticker. Bij 12 stickers is je kaart vol. Daarmee krijg je een aantrekkelijke korting op het autowassen bij Loogman autowasstraat. Bovendien maak je kans op een heel jaar gratis autowassen! Alle Amstelveense Albert Heijn-winkels doen aan deze actie mee”, vertelt Nico Bon. “Ook werkt onze winkel op 25 en 26 oktober mee aan een actie voor de Sint-Urbanuskerk in Bovenkerk. Er zijn dan speciale chocoladerepen te koop waarvan de opbrengst bestemd is voor de restauratie. Per verkochte reep doneren wij twee euro extra aan dit goede doel.”

Albert Heijn aan de Maalderij 31 in Amstelveen-Bovenkerk is elke dag open van 8:00 tot 22:00 uur.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.