GroenLinks ziet in Frans Huissen ideale wethouder

GroenLinks ziet in Frans Huissen ideale wethouder Foto: Frans Huissen.

AMSTELVEEN - GroenLinks Amstelveen ziet in Frans Huissen een ideale wethouderskandidaat voor de partij. GroenLinks wil na de verkiezingen graag deel gaan uitmaken van het college, dat nu bestaat uit VVD, D66, bbA en PvdA.


- Lees verder onder deze advertentie -

Het huidige college heeft al aangegeven in dezelfde samenstelling door te willen, maar desondanks hoopt GroenLinks na de verkiezingen mee te kunnen doen aan het nieuw te vormen college van B&W en presenteert daarom Frans Huissen vast als de kandidaat wethouder voor de partij.

Directeur & presentator
Huissen is op dit moment directeur van de vrijwilligerscentrale Amstelland en presentator van de talkshow BV Amstelveen. 

Voor ElkaarFrans Huissen is sinds 2013 directeur van de Vrijwilligerscentrale Amstelland, ook wel bekend als Amstelveen Voor Elkaar. Hij is zijn veelzijdige loopbaan begonnen als projectmanager in het sociaal domein bij de gemeente Haarlemmermeer en daarna was hij onder meer zelfstandig adviseur voor gemeenten in Sociaal Ondernemen en directeur van het kringloopbedrijf in Haarlem. Als sociaal ondernemer zet hij er zich voor in dat mensen elkaar steeds meer onderling helpen, met ondersteuning van digitale technieken.

Betrokken samenleving
Volgens GroenLinks kennen veel inwoners van Amstelveen Huissen ook als presentator van BV Amstelveen, de vrolijke talkshow in P60 die via de lokale omroep te volgen is. In de politiek wil hij zich inzetten voor een betrokken samenleving waarin iedereen erop vooruit gaat. Huissen: “Als wethouder wil ik verbinding tussen inwoners tot stand brengen en werken aan een Amstelveen waarin iedereen een fijne woning, betaalbare zorg en een schone leefomgeving vindt”.   

Blij
GroenLinks Amstelveen laat weten heel blij te zijn met deze kandidaat wethouder. De partij wil deelnemen aan een volgend college in Amstelveen. En gaat inzetten op een zo breed mogelijk sociaal en duurzaam akkoord met andere partijen. Het verkiezingsprogramma van de partij kiest voor eerlijk delen en een gezonde leefomgeving. Lijsttrekker Martin Kortekaas zegt daarover “Wie kiest voor verandering in Amstelveen, stemt op 21 maart op GroenLinks.”

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties