Het topteam van Golf Amsteldijk bestaande uit: Siem, Maurits, Gunnar, Thomas, Brian, Adiv en Jihun met begeleiders Ronald en Sjoerd.

Golfjeugd Amsteldijk sluit aan bij nationale top

Amstelveen - De jeugdspelers van het Amstelveense Golfcentrum Amsteldijk presteren momenteel uitstekend. Recent won een van de topteams zilver tijdens de GolfSixes 2019.

Een talentvol team van in totaal zeven jeugsdpelers nam deel aan GolfSixes 2019, een competitie voor de jeugd tussen 8 en 13 jaar op initiatief van de European Tour. 

In de eerste wedstrijden werden de teams van Kavel Beemster, De Hoge Dijk en De Zaanse allemaal verslagen door de jeugdspelers van Golf Amsteldijk. Vrijdag 13 september speelde het Amsteldijk GolfSixes Team de regionale finale op en tegen de Haarlemmermeersche en mocht Amsteldijk zich met 10-2 terechte winnaar noemen.

Op zondag 6 oktober werd de de landelijke finale gespeeld op het gastvrije Brabant Golf in Gilze waar ze het op moesten nemen tegen De Haenen en Anderstein. Met slechts een halve punt verschil van De Haenen eindigden de topspelers van Golf Amsteldijk op de tweede plaats. 

Bij Golfcentrum Amsteldijk, gevestigd in Amstelveen, staat plezier en teamwork voorop. Amsteldijk is trots op de prestatie van het team. Het golfcentrum heeft een groeiend aantal talentvolle jeugdspelers: door de uitgebreide oefen- en trainingsfaciliteiten bij Amsteldijk kunnen zij zich snel ontwikkelen.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

Onderwijs & Educatie 26 mrt. 2024 10:52

Gezamenlijke aanleg van bloeibos bij basisschool De Bloeiwijzer

Amstelveen - Leerlingen van basisschool De Bloeiwijzer hebben samen met buurtbewoners en groenwethouder Floor Gordon onder toeziend oog van schooldirecteur Ronald Bouwman 580 bomen en struiken aangelegd in een nieuw 'Bloeibos'.