En de winnaar van de dierendagfotowedstrijd is…

En de winnaar van de dierendagfotowedstrijd is… Foto: Xander Czaikowski

Amstelveen - Xander Czaikowski is de winnaar geworden van de dierendagfotowedstrijd van AmstelveenZ. Hij stuurde de mooiste foto in en ontvangt een waardebon van 50 euro voor Dierenkliniek Buitenveldert.


- Lees verder onder deze advertentie -

Om de dieren onder de aandacht te brengen heeft AmstelveenZ op dierendag de lezers opgeroepen om hun huisdier op de foto te zetten. De inzender van de mooiste plaat kwam in aanmerking voor  de waardebon.

Onmogelijk

Het gevolg was dat honderden Amstelveners via Facebook en email foto’s van hun huisdieren hebben gestuurd. Er zaten schitterende plaatjes tussen en ook nog eens aangrijpende verhalen. Sommige Amstelveners hadden namelijk foto’s gestuurd van hun overleden huisdier en schreven hoe erg ze hun kat of hond misten.

Vanwege het enorme aanbod was het eigenlijk onmogelijk om een winnaar te kiezen. Maar we hebben het toch gedaan. De foto van het hondje dat liefkozend en verzorgend een baby likt, vonden we echt ongelooflijk schattig. Daarom is na lang en vooral rijp beraad de inzender van deze plaat, Xander Czaikowski, uiteindelijk de winnaar geworden.

Waardebon

Xander ontvangt de waardebon van 50 euro voor Dierenkliniek Buitenveldert. Bij deze dierenkliek aan de Kastelenstraat in Buitenveldert kan je niet alleen op afspraak zes dagen per week terecht met je zieke huisdier, maar ook met  vragen over verzorging, voeding en gedrag. 

Niet gewonnen? AmstelveenZ houdt met regelmaat leuke acties voor lezers van het onlineplatfrom AmstelveenZ.nl & AmstelveenZ Magazine. Wie weet ben jij een van onze volgende winnaars! En sowieso vinden we het natuurlijk heel erg leuk dat je hebt meegedaan. Bekijk hier onze actievoorwaarden.


Reacties