Van Delft De Pepernotenfabriek

De Pepernotenfabriek opent filiaal in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - Van Delft De Pepernotenfabriek opent zaterdag 6 oktober 2018 een winkel aan het Buitenplein 81 in Stadshart Amstelveen. 

In de winkel van De Pepernotenfabriek worden pepernoten in vijftig smaken verkocht. De winkel is 7 dagen per week geopend tot en met 5 december 2018.

Aanstaande zaterdag is de ‘Grand Opening’ en alle bezoekers worden getrakteerd op een ware pepernotenproeverij. Voor de snelle bezoekers is het helemaal feest want de eerste 50 klanten krijgen een kilo kruidnoten gratis.

In de winkel worden de nieuwste trends op pepernotengebied gepresenteerd zoals de verrassende smaken Gin Tonic, appeltaart, Crème brûlée en Peanut butter crunch. Ook zijn natuurlijke varianten zoals glutenvrij, VOC Kruiden en roomboterpepernoten te koop.

Naast losse zakjes verkoopt Van Delft De Pepernotenfabriek ook cadeauverpakkingen voor bijvoorbeeld verjaardagen of relatiegeschenken.

 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:47

14-jarige Amstelvener aangehouden om bankhelpdeskfraude

Amstelveen - Een 14-jarige Amstelvener is begin april aangehouden vanwege bankhelpdeskfraude. De puber werd gepakt toen hij in Hengelo bij de woning van een 79-jarig slachtoffer, zogenaamd namens de bank diens pinpas en telefoon kwam ophalen.

Algemeen gisteren 09:16

Documentaire Gerlach 30 mei op televisie

Amstelveen - De documentaire Gerlach, over de laatste akkerbouwer in Amstelveen, is een grote hit. Na een succesvolle bioscooprelease met maar liefst landelijk 25.000 bezoekers, wordt de prijswinnende docu op 30 mei uitgezonden op tv op NPO2 door KRO-NCRV.