Advertorial Zakelijk

De lieve tandarts, met keurmerk

Sinds kort draagt tandartspraktijk Keizer Karelpark Tandartsen aan de Lindepark het mooie keurmerk: de Lieve Tandarts. Dit nieuwe keurmerk ontvang je als praktijk als patiënten zich op hun gemak voelen, er duidelijkheid heerst over de behandelingen en de tandarts de tijd voor je neemt.

‘Dat zijn ook precies de punten die wij in de praktijk ontzettend belangrijk vinden’, aldus tandarts Ai Lien Oei, van Keizer Karelpark Tandartsen. ‘Angst hebben voor de tandarts is nergens voor nodig, dat proberen we op alle mogelijke manier dan ook te voorkomen.’

Centraal

Tandartspraktijken met het keurmerk de Lieve Tandarts zetten hun patiënten centraal. ‘Het is belangrijk om patiënten uit te leggen wat er in hun mond gebeurt.
In de stoel bij de tandarts geef je je helemaal over, dat is best uniek en daarom verdient dat de aandacht en het begrip van de tandarts’, zo zegt Ai Lien. Deze helderheid in handelen zie je in een praktijk mét keurmerk ook terug in de transparantie over de kosten van een behandeling. ‘Geen hoge rekeningen achteraf, waar je niets van af wist. Je moet altijd zelf kunnen beslissen of je een behandeling wel of niet laat uitvoeren.’

Een lieve tandarts

Het idee voor de Lieve Tandarts ontstond zo’n vier jaar geleden toen initiatiefnemer Jan Henk Nawijn, samen met zijn dochter een bezoek bracht aan de tandarts. Zijn dochter zei (nadat ze erg op haar gemak was gesteld door haar tandarts) op weg naar huis ‘dat is nou een lieve tandarts’. Die term is bij hem blijven hangen en dit heeft zich tot concept ontwikkeld de jaren daarna. ‘In Nederland gaan er nog steeds veel mensen niet of niet met regelmaat naar de tandarts, maar wij vinden: iedereen moet naar de tandarts, angst is niet nodig’, aldus Ai Lin.

Voorkomen

Keizer Karelpark Tandartsen is een praktijk voor iedereen: van jong tot oud. Voor kinderen is er extra aandacht en je bij deze praktijk terecht voor vrijwel alle behandelingen. Naast algemene tandheelkunde (zoals controles) en mondhygiëne, kun je ook terecht voor implantologie (erkend implantoloog NVOI), orthodontie en esthetische tandheelkunde. ‘Samen werken we naar een mooi en gezond gebit en breng je een bezoek aan ons, dan hoef je daar absoluut niet tegenop te zien.’

Informatie 

Keizer Karelpark Tandartsen
Lindepark 2a
Telefoon 020 345 15 34
www.tandartskeizerkarelpark.nl

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 11:49

Vaste politiekraam op vrijdagmarkt Amstelveen blijkt al snel schot in de roos

Amstelveen - Dat de politie vanaf vandaag wekelijks op de vrijdagmarkt in Stadshart Amstelveen staat met een zogenoemde 'verbindingskraam' wordt door het publiek zeer gewaardeerd.  Al na enkele uren is gebleken dat er grote behoefte is aan laagdrempelig contact met de politie.  

Winkels gisteren 10:29

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen. De transformatie van Pandora naar een nieuw winkelconcept is voltooid en binnenkort openen ook nieuwe winkels van BioSwiss Alps, Norah en Leonidas in het Stadshart om de diversiteit van het winkelaanbod te versterken.

Algemeen 18 apr. 2024 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen 18 apr. 2024 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet.