Advertorial Zakelijk

DA Drogisterij & Parfurmerie: Pareltje aan de Rembrandtweg

Amstelveen - Met de opening van DA Drogisterij & Parfumerie Amstelveen heeft de gezellige winkelstrook aan de Rembrandtweg er een prachtige onderneming bij gekregen. Een zeer waardevolle maar vooral ook welkome toevoeging.

‘Veel buurtbewoners laten ons weten blij te zijn dat hier eindelijk een drogisterij is gekomen’, vertelt de sympathieke franchiseneemster Alina Dadayan die zelf in de buurt woont. Met haar studie-achtergrond in International Business and Languages, haar opleiding in visagie, haar jarenlange ervaring als store-manager van een luxueuze boetiek in tassen en schoenen in de Amsterdamse PC Hooftstraat en als medewerkster bij een bekende parfumerieketen in het Amstelveense Stadshart, heeft Alina Dadayan deze DA een geheel eigen stempel kunnen meegeven die verder gaat dan een ‘doorsnee drogisterij’.

Combinatie

Dat uit zich niet alleen in de inrichting en de aankleding van de winkel die licht en overzichtelijk is. De winkel oogt luxe maar op een laagdrempelige manier. Alina Dadayan: ‘Ik wilde het assortiment drogisterij-artikelen op een aantrekkelijke manier combineren met het luxere beauty-assortiment parfum, huidverzorging en cosmetica. Goede merken op een toegankelijk niveau presenteren waarbij kwaliteit hand in hand gaat met betaalbaarheid. En dit gecombineerd met service en een luxe beleving voor onze klanten. In de winkel, maar we hebben bijvoorbeeld ook samen met een stylist gekeken naar onze cadeauverpakking.’

Met grote zorg heeft de charmante Alina Dadayan daarnaast haar team medewerkers samengesteld. Er is veel personele kennis en deskundigheid in huis gehaald. Advies op maat is prioriteit voor Alina Dadayan. Aan de hand van de vaste formule van DA is een indeling is gemaakt in fris (dagelijkse verzorging), mooi (onder andere make-up, parfum en modeaccessoires) en gezond (voedingssupplementen) dat op een vriendelijke en heldere manier terugkomt in de winkel.

Milani

Trots is de enthousiaste Alina Dadayan er op dat ze als enige winkel in Nederland het internationaal bekende cosmeticamerk Milani (Italië) verkoopt. Daarnaast verkoopt ze exclusieve make-up merken als Vivienne Sabo, Golden Rose en als het om huidverzorging gaat is Collistar een opvallende naam in het geheel. ‘En niet te vergeten onze voedingssupplementen van Solgar, Orthica en New Care’, voegt ze er glimlachend aan toe.

Bijzonder om te vermelden is nog dat met het concept PRFM, dat staat voor parfum met experience, DA Amstelveen een nieuwe en moderne manier van parfum kopen introduceert. Je kunt je eigen geur samenstellen naar voorbeeld van bekende merken en je hoeft je flesje niet weg te gooien. Met regelmaat organiseert DA Amstelveen leuke activiteiten in de winkel. Volg DA Amstelveen ook op Instagram!

Informatie

DA Drogisterij & Parfumerie
Rembrandtweg 421
Telefoon 020 341 94 52
da.amstelveen@mail.com
www.da.nl

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 44]


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen 27 mrt. 2024 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.