Pixabay

Brandweer deelt Valentijnsrozen uit op Amstelveense weekmarkt

Amstelveen - De Brandweer Amsterdam-Amstelland deelt op vrijdag 14 februari op verschillende locaties in de regio rozen uit: in Amstelveen op de vrijdagmarkt op het Stadsplein.

Vanaf 14:00 uur staan brandweervrouwen en -mannen op verschillende locaties klaar in de regio Amsterdam-Amstelland om rozen uit te delen. In Amstelveen kun je medewerkers van de brandweer dus vanmiddag vinden op de markt op het Stadsplein. 

Brandveilig
Met de roos wilt de brandweer aan de burgers laten zien dat ze om hen geven, ze altijd voor ze klaarstaan, maar ook dat ze mensen graag willen helpen om brandveilig te leven.

Aan de rozen is een kaartje bevestigd waarop gegevens staan om brandveilighiedsmaatregelen te treffen in huis. Burgers kunnen een afspraak maken voor een woningbezoek met gratis advies én rookmelder door het formulier in te vullen op brandweer.nl/aanvragenrookmelder, te bellen met 020 - 555 6000 of een mail te sturen naar samenbrandveilig@brandweeraa.nl


Meer nieuws

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur vandaag 09:16

Hoe zit het met de eikenprocessierups?

Amstelveen - Vorig jaar zorgde de eikenprocessierups voor veel overlast in Amstelveen en met name het Amsterdamse bos. Wat kunnen we dit jaar verwachten?

Corona Amstelveen gisteren 19:50

Corona-ontwikkelingen in Amstelveen: opnames en positieve testen

Amstelveen – Wat zijn de ontwikkelingen van het aantal ziekenhuisopnames en het aantal vastgestelde coronabesmettingen in Amstelveen? AmstelveenZ zet de beschikbare gegevens van de GGD Amsterdam-Amstelland en het RIVM van zaterdag 4 april op een rijtje.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:48

Nog even geduld a.u.b.! (Aflevering 39)

Amstelveen - In de rubriek ‘Nog even geduld a.u.b.!’ geeft AmstelveenZ.nl lezers inzicht in diverse werkzaamheden en de voortgang rond grote bouwprojecten in Amstelveen, ook tijdens de coronacrisis. In aflevering 39: de vorderingen aan de nieuwe Amstelveenlijn: nog altijd een hele klus.

Corona Amstelveen gisteren 07:45

GGD: 17 nieuwe vastgestelde besmettingen in Amstelveen

Amstelveen – Niet eerder werden op een dag zoveel positieve coronatesten van Amstelveense inwoners gemeld als op vrijdag 3 april: de GGD meldde in de avond een toename van 17 vastgestelde coronabesmettingen in Amstelveen.