GoogleMaps

Bosbaanweg afgesloten door roeiwedstrijden

Amstelveen – De Hollandia Roeiwedstrijden en het NK Klein vinden dit weekend plaats op de Bosbaan in Amstelveen. In verband hiermee is de Bosbaanweg zowel zaterdag als zondag afgesloten.

De Hollandia Roeiwedstrijden worden al 136 jaar georganiseerd door roeivereniging Hollandia. De organiserende vereniging meldt op zijn website dat er veel studenten- en juniorenroeiers naar de Bosbaan komen om hun titels te verdedigen of te behalen.

Titels

Dit jaar zal ook het NK Klein plaatsvinden tijdens de Hollandia Roeiwedstrijden. Tijdens deze wedstrijden strijden de beste Nederlandse roeiers in de kleine nummers om de Nederlandse titels.

Amsterdamse Bos meldt op zijn website dat de Bosbaan in verband met de roeiwedstrijden zaterdag en zondag wordt afgesloten. De afsluiting geldt van 6.00 uur ’s ochtends tot en met 19.00 uur ’s avonds.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

Onderwijs & Educatie 26 mrt. 2024 10:52

Gezamenlijke aanleg van bloeibos bij basisschool De Bloeiwijzer

Amstelveen - Leerlingen van basisschool De Bloeiwijzer hebben samen met buurtbewoners en groenwethouder Floor Gordon onder toeziend oog van schooldirecteur Ronald Bouwman 580 bomen en struiken aangelegd in een nieuw 'Bloeibos'.