Stefan Bink van BINK Fietsen heeft diverse BN'ers als klant.

BN’ers gek op BINK Fietsen

AMSTELVEEN – BN’ers weten de weg naar de Amstelveense fietsspecialist BINK Fietsen prima te vinden. Afgelopen week kochten zowel Nicolette van Dam als Ronald de Boer een fraaie Urban Arrow bij de voor Tweewielerwinkel van het Jaar genomineerde fietswinkel aan de Amsterdamseweg.

Stefan Bink overhandigde de twee elektrische Urban Arrow’s (ook wel de nieuwe tweede auto genoemd) aan Nicolette die afgelopen vrijdag op bezoek kwam - Ronald kwam zijn nieuwe aanwinst vanmorgen ophalen. 

Urban Arrow
De Urban Arrow Family is een echte nekkendraaier onder de elektrische bakfietsen, want je hebt wel wat onder je bips als je ermee door de stad toert. Volgens Stefan & Mariëlle Bink van BINK Fietsen is het paradepaardje onder de bakfietsen bijzonder in trek bij Amstelveense ouders.. en natuurlijk bij BN’ers.

Stem op BINK!
BINK fietsen is genomineerd voor de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar. Ben jij ook gek op BINK? Breng dan je stem uit op BINK Fietsen en klik hier!


Meer nieuws

Sport vandaag 14:36

Dutch Para Dance van start in De Meerkamp

Amstelveen - Het internationale Dutch Para Dance Event, het grootste rolstoeldansevenement ter wereld, met deelnemers uit tientallen landen is vandaag officieel van start gegaan in De Meerkamp in Amstelveen. 

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.