'Bij ons koop je een fiets die écht bij je past’

Amstelveen - ‘Het is voorbij gevlogen’, zeggen Bert en Gonnie van Rietschoten eensgezind over het tienjarig bestaan van hun tweewielerspeciaalzaak Van Rietschoten aan het Amstelveense Keizer Karelplein dit jaar. Tien jaar geleden, op 1 januari 2008, namen zij de zaak van toenmalige eigenaar M.J. de Boer over en sindsdien bedienen zij met groot enthousiasme een uitgebreide en vaste klantenkring die tot ver buiten de gemeentegrenzen reikt.

Bert van Rietschoten was op het moment van de overname enkele jaren werkzaam voor M.J. de Boer maar zit wel al ruim 39 jaar in het ‘vak’. Bert en zijn vrouw Gonnie vertellen met veel passie over hun bedrijf, over de ontwikkelingen in hun branche de afgelopen decennia en wat zij vanaf het begin af aan hebben willen betekenen én kunnen betekenen voor klanten als het gaat om kwaliteit, deskundig advies én servicegerichtheid.

Persoonlijk

‘Bij ons koop je een fiets die ook écht bij je past’, zegt Bert van Rietschoten dan ook vol overtuiging. ‘En gelukkig merken we dat mensen weer veel vaker voor persoonlijk advies en kwaliteit gaan. Want uiteindelijk haalt men bij bijvoorbeeld het online aanschaffen van een tweewieler toch bakzeil als het gaat om garantie en service.’ ‘Onze kracht is dat we goed naar de klant luisteren, eerlijk zijn, advies op maat geven en een uitmuntende service bieden,’ vult Gonnie haar man aan. ‘Wij bieden een totaalpakket en zijn er echt voor onze klanten. Een aankoop bij ons is altijd in combinatie met onderhoud, service, een verzekeringsvoorstel én een duidelijk en uitgebreid advies op maat.’

Aantrekkelijk

Tweewielerspeciaalzaak Van Rietschoten is dealer van Gazelle, Batavus, Cortina, Pegasus, Alpina, Alba, Puky en Loeki. In de ruime en overzichtelijke winkel is een aantrekkelijk assortiment te vinden van stads- en sportfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, racefietsen en allerhande accessoires. Van Rietschoten heeft de beschikking over een moderne werkplaats voor onderhoud en reparatie met een eigen haal- en brengservice en staat altijd voor de klanten klaar. Voor, tijdens en zeker na de aankoop.

 

Informatie

Breng een bezoekje aan de winkel en profiteer van diverse aanbiedingen! Van Rietschoten Tweewielers | Keizer Karelplein 12 | Telefoon 020 641 36 14 | www.vanrietschotentweewielers.nl |Open:  ma. 13.00 tot 18.00 uur, di-vrij 08.30-18.00 uur; za. 09.00-17.00 uur.

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine] 

Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen vandaag 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport vandaag 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.