Brasserie Paardenburg

Amstelveenz Restaurantweek: Brasserie Paardenburg

AMSTELVEEN - De Amstelveenz Restaurantweek staat weer voor de deur! Vanaf 22 maart tot en met 1 april bieden tal van restaurants in Amstelveen en omstreken een driegangenmenu aan voor maar €25 per persoon. Zo ook Brasserie Paardenburg! Reserveer via www.amstelveenzrestaurantweek.nl

Lekker eten en drinken én gastvrijheid staan voorop bij Brasserie Paardenburg. Hiermee brengen de medewerkers van de eetgelegenheid aan de Amstel mensen dagelijks bij elkaar om te inspireren, te laten genieten en bijzondere ervaringen te bezorgen. Ervaar de eigentijdse en informele sfeer met een hoogwaardige service, die garant staat voor een heerlijke avond uit eten aan de Amstel.

 

MENU

LUNCH & DINER

 

 

 

Voorgerecht

 

Franse uiensoep met crouton met gruyèrekaas

*

 

Hoofdgerecht

 

Proeverij van diverse vlees- en visgerechten met bijpassend garnituur

*

 

Nagerecht

 


Crème Catalana met maple walnut ijs en een kletskop

  

Een tafel reserveren bij Brasserie Paardenburg tijdens de Amstelveenz Restaurantweek? Dat kan hier!

De Amstelveenz Restaurantweek wordt mede mogelijk gemaakt door Accuraat Verhuur, Oma Bobs en de Gemeente Amstelveen.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.