Stefan Bink & winnaar Mats

AmstelveenZ Instagram-actie: Mats wint nieuwe Cortina-fiets van BINK

Amstelveen - Via de Instagram-actie in de scholenspecial van AmstelveenZ Magazine, in de eerste editie van dit jaar, maakten scholieren kans op een Cortina-fiets t.w.v. €599 van fietsspecialist BINK Fietsen aan de Amsterdamseweg. 

Uit vele inzendingen werd Mats als winnaar gekozen en hij mocht zijn fiets, een Cortina U4, woensdag ophalen bij BINK Fietsen aan de Amsterdamseweg.

'Volgend schooljaar ga ik nog verder fietsen, namelijk naar Westplas Mavo in Aalsmeer', aldus de winnaar van de Cortina fiets.  

Stefan Bink overhandigde de stoere Cortina-fiets aan Mats en die erg blij was met zijn nieuwe fiets. BINK Fietsen is al meer dan 40 jaar gevestigd in Amstelveen en heeft een ruime collectie fietsen voor alle leeftijdsgroepen. Bij Amstelveense scholieren is Cortina nog altijd bijzonder in trek. 

AmstelveenZ wenst Mats veel plezier met zijn nieuwe fiets en bedankt iedereen voor het meedoen aan de actie!


Meer nieuws

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur vandaag 09:16

Hoe zit het met de eikenprocessierups?

Amstelveen - Vorig jaar zorgde de eikenprocessierups voor veel overlast in Amstelveen en met name het Amsterdamse bos. Wat kunnen we dit jaar verwachten?

Corona Amstelveen gisteren 19:50

Corona-ontwikkelingen in Amstelveen: opnames en positieve testen

Amstelveen – Wat zijn de ontwikkelingen van het aantal ziekenhuisopnames en het aantal vastgestelde coronabesmettingen in Amstelveen? AmstelveenZ zet de beschikbare gegevens van de GGD Amsterdam-Amstelland en het RIVM van zaterdag 4 april op een rijtje.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:48

Nog even geduld a.u.b.! (Aflevering 39)

Amstelveen - In de rubriek ‘Nog even geduld a.u.b.!’ geeft AmstelveenZ.nl lezers inzicht in diverse werkzaamheden en de voortgang rond grote bouwprojecten in Amstelveen, ook tijdens de coronacrisis. In aflevering 39: de vorderingen aan de nieuwe Amstelveenlijn: nog altijd een hele klus.

Corona Amstelveen gisteren 07:45

GGD: 17 nieuwe vastgestelde besmettingen in Amstelveen

Amstelveen – Niet eerder werden op een dag zoveel positieve coronatesten van Amstelveense inwoners gemeld als op vrijdag 3 april: de GGD meldde in de avond een toename van 17 vastgestelde coronabesmettingen in Amstelveen.