AmstelveenZ

AmstelveenSport gaat volwassenen leren fietsen

Amstelveen – AmstelveenSport gaat vanaf april fietslessen geven aan volwassenen. In vier lessen van anderhalf uur leren deelnemers de basis van het fietsen, namelijk: balans houden, remmen, sturen en de belangrijkste verkeersregels. 

De kosten voor deelname zijn tien euro.

Amstelveen legt de bedoeling van de cursus uit: 'Ons hele land, en ook Amstelveen, ligt vol fietspaden. Bijna alles is veilig per fiets te bereiken. Als je kunt fietsen, ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Naar het winkelcentrum of bibliotheek of met je kinderen naar school of naar het zwembad. Voor sommige mensen is fietsen niet zo vanzelfsprekend.'

'Ben je er nooit aan toegekomen om te leren fietsen? Ben je nieuw in Nederland en wil je leren fietsen? Of heb je altijd al gefietst, maar ben je angstig geworden? Schrijf je dan snel in voor de cursus ‘Leren fietsen voor volwassenen’. 

Bij voldoende animo starten op woensdag 1 april, vanuit AmstelveenSport, de nieuwe serie fietslessen voor volwassenen. Meld je aan en ontvang persoonlijk de laatste informatie over de cursus. 
Heb je al eerder fietsles gehad en wil je graag deelnemen aan een vervolgcursus? Laat het weten aan AmstelveenSport. Bij voldoende aanmeldingen wordt ook een vervolgcursus gegeven.
 
Voor meer informatie of aanmelden: AmstelveenSport, Saskia van der Meer, 088-8585104; info@amstelveensport.nl


Meer nieuws

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur vandaag 09:16

Hoe zit het met de eikenprocessierups?

Amstelveen - Vorig jaar zorgde de eikenprocessierups voor veel overlast in Amstelveen en met name het Amsterdamse bos. Wat kunnen we dit jaar verwachten?

Corona Amstelveen gisteren 19:50

Corona-ontwikkelingen in Amstelveen: opnames en positieve testen

Amstelveen – Wat zijn de ontwikkelingen van het aantal ziekenhuisopnames en het aantal vastgestelde coronabesmettingen in Amstelveen? AmstelveenZ zet de beschikbare gegevens van de GGD Amsterdam-Amstelland en het RIVM van zaterdag 4 april op een rijtje.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:48

Nog even geduld a.u.b.! (Aflevering 39)

Amstelveen - In de rubriek ‘Nog even geduld a.u.b.!’ geeft AmstelveenZ.nl lezers inzicht in diverse werkzaamheden en de voortgang rond grote bouwprojecten in Amstelveen, ook tijdens de coronacrisis. In aflevering 39: de vorderingen aan de nieuwe Amstelveenlijn: nog altijd een hele klus.

Corona Amstelveen gisteren 07:45

GGD: 17 nieuwe vastgestelde besmettingen in Amstelveen

Amstelveen – Niet eerder werden op een dag zoveel positieve coronatesten van Amstelveense inwoners gemeld als op vrijdag 3 april: de GGD meldde in de avond een toename van 17 vastgestelde coronabesmettingen in Amstelveen.