Facebook, Darya Market

Amstelveense winkel geeft gratis groente en fruit weg aan mensen in nood

Amstelveen - De Amstelveense Darya Market aan de Rembrandtweg heeft vandaag gratis groente en fruit neergezet voor mensen die moeilijk rond kunnen komen: zij mogen gratis producten meenemen. De winkel gaat bij de actie uit van goed vertrouwen.

De winkel stelt dat de producten uitsluitend zijn bedoeld voor de mensen die moeite hebben om rond te komen in deze moeilijke tijd en vraagt er geen misbruik van te maken. 

'Mensen in nood mogen gratis groente en fruit uitzoeken die zij nodig hebben. Zo hopen wij de situatie voor hun een beetje te vergemakkelijken. Dit is uitsluitend bedoeld voor personen die het dus echt nodig hebben, gelieve geen misbruik van te maken,' meldt Darya Market op Facebook.

Darya Market is een food-winkel met vlees, groente, fruit & levensmiddelen voor hoofdzakelijk de Turkse, Irakese, Indiase & Marokkaanse keuken.

Zie ook het artikel #supportyourlocals


Meer nieuws

Sport vandaag 14:36

Dutch Para Dance van start in De Meerkamp

Amstelveen - Het internationale Dutch Para Dance Event, het grootste rolstoeldansevenement ter wereld, met deelnemers uit tientallen landen is vandaag officieel van start gegaan in De Meerkamp in Amstelveen. 

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.