Hans Poll van Cigo De Posthoorn
Advertorial Zakelijk

‘Amstelveen krijgt de mooiste loterijwinkel van Europa’

Amstelveen - Cigo De Posthoorn aan de Van der Hooplaan bestaat 60 jaar en staat een ongekende metamorfose te wachten. In mei wordt de drukbezochte loterij,- cadeau- en tabakswinkel aan een van de populairste winkelstrips van Amstelveen namelijk omgebouwd tot de meest uitgebreide kansspelenwinkel van Nederland, uniek in Europa.

Voor eigenaar Hans Poll komt daarmee een droom uit. Hij is trots, maar vooral ook dankbaar dat zijn klanten al jaren zoveel vertrouwen in zijn zaak hebben dat ze blijven terugkomen en de winkel nu na 60 jaar een nieuwe stap in de toekomst kan zetten.

Flagshipstore Nederlandse Loterij

En wat voor een stap: De Posthoorn wordt de eerste of­ficiële flagshipstore van de Nederlandse Loterij en het Europese neusje van de zalm op het gebied van kansspelenwinkels. ‘De bedoeling is de meest innovatieve kansspelenwinkel van Europa te realiseren,’ verklapt Poll.

Alles prijsgeven over het nieuwe winkelconcept van De Posthoorn wil Poll stiekem nog niet; net als bij loterijspelen mag er wat spanning overblijven tot het uiteindelijke resultaat er is. Maar dat het bijzonder wordt, dat is wel duidelijk.

High-tech

De winkel wordt uitgerust met diverse high-tech schermen, digital lottery boards en een spelershoek, waar spelers rechtstreeks kunnen inzetten, maar ook kunnen sportwedstrijden live worden gevolgd. Ook krijgt de nieuwe winkel een Illy-kof­fiecorner. Hoe mooi en bijzonder de nieuwe winkel ook wordt, De Posthoorn behoudt wel het huidige assortiment, waaronder cadeau-artikelen, wenskaarten, tijdschriften, boeken en tabak. ‘En we bieden altijd de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het nieuwe roken (de e-sigaret)’, zegt Poll.

Ook de ouderwetse gezelligheid wil Poll natuurlijk behouden. De Posthoorn vervult al jaren een sociale functie in de wijk. Mensen maken er graag een praatje – en natuurlijk zijn loterijprijzen daar vaak onderdeel van. ‘De nieuwe kof­fiecorner zal dat straks versterken,’ zegt Poll.

2e verkooppunt van NL

Door de aanhoudende drukte en alle successen werd De Posthoorn afgelopen jaar op loterijgebied tweede verkooppunt van heel Nederland – en dat is een bijzondere prestatie gezien de bijna zevenduizend verkooppunten in Nederland. Loterij-liefhebbers staan dus al jaren bij De Posthoorn  in de rij om hun staatsloten, TOTO-voorspellingen of Lotto-cijfers via De Posthoorn te spelen.

Samenspelen

‘We doen ook heel veel op het gebied van samenspelen, waardoor je in een groep meer kans maakt en de grote prijzen deelt. Onze klanten vinden dat leuk en leren elkaar ook kennen. Het samenspelen neemt de laatste een enorme vlucht’, zegt Poll. Een recent voorbeeld was een prijs van ruim vier ton bij de Eurojackpot, waarbij tien spelers met 40k aan de haal gingen.

Openingsacties Cigo

De Posthoorn zal tijdens de verbouwing tussen 13 en 23 mei 2019 geopend zijn: er staat een speciale verkoopwagen voor de deur. Op 24 mei om 09.00 uur opent de burgemeester de nieuwe winkel. De eerste 50 klanten krijgen een 1/5e staatslot cadeau en de eerste 2500 betalende klanten maken met een kras & winkaart, kans op tal van prijzen. Bij aankoop van 2 staatsloten maken klanten kans op een exclusieve koninklijke overnachting in het Kurhaus. Op naar De Posthoorn dus!

{advertorial}


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk gisteren 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport 23 apr. 2024 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.