Advertorial Winkels

Al 30 jaar de vormgever van uw nachtrust

Dertig jaar. De tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Die uitspraak is absoluut van toepassing op Simon en Annemieke de Bruin. Persoonlijke aandacht en het nemen van de tijd zijn al dertig jaar hun grootste kracht.

‘Je krijgt hier altijd dezelfde gezichten’, stelt Simon. ‘Je treft óf mij, óf mijn vrouw Annemieke óf Nico den Heyer onze gewaardeerde parttime collega. Die persoonlijkheid vinden wij heel belangrijk. Als je bij ons komt, kom je voor een klein familiebedrijf. Wij hebben korte lijnen waardoor we altijd snel handelen en reageren.'

Versterken

Een bed is nog altijd een bed. En slapen moeten we nog steeds. Dat is niet veranderd. Toch is de business van Simon de Bruin Slaapcomfort nauwelijks meer te vergelijken met dertig jaar geleden. ‘Wij begonnen in1990 met de verkoop van waterbedden’, vertelt Simon. ‘Dat was toen enorm in opkomst. Wij waren de eerste leverancier van Nederland.’ Al snel kwam ook de vraag naar reguliere bedden en breidde Simon de Bruin het bedrijf uit. Letterlijk; de verhuizing naar een groter pand aan de andere kant van de Binderij volgde. Nog altijd zijn Simon en Annemieke blij met dat pand. ‘Waar wij ons als een van de eerste bedrijven op dit terrein vestigden, is nu een kleine meubelboulevard ontstaan. Daar zijn we heel blij mee; zo kunnen alle bedrijven elkaar versterken.’

Als Simon en Annemieke door hun winkel wandelen, zijn ze beretrots. Je vindt er uitsluitend Nederlandse en Europese merken met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat vinden zij ook belangrijk; het stimuleren van de lokale economie en zakendoen met partners die ook goed zijn voor hun medewerkers, hun klanten en het milieu.

In de showroom zijn mooie hoekjes gemaakt die inspiratie geven over de mogelijke styling. ‘Annemieke is hier ontzettend goed in. Zij geeft ook interieuradvies aan onze klanten; een mooie verrijking. Met onze kennis en kunde verkopen we niet alleen de bedden, maar adviseren en stijlen de slaapkamer desgewenst helemaal af met mooi linnen, overig textiel en kussens. Dat doen we vanzelfsprekend ook bij klanten die (nog) geen bed van ons hebben; iedereen is welkom en helpen we graag.’

Wie jarig is, trakteert

Het dertig jarig jubileum van Simon de Bruin Slaapcomfort moet natuurlijk worden gevierd. Daarom geven Simon en Annemieke aantrekkelijke jubileumkortingen op diverse bedden en accessoires. Nieuwsgierig? Loop eens binnen aan de Binderij 1 in Amstelveen. Meer tijd nodig voor een uitgebreid adviesgesprek? Maak dan online een afspraak via de website. Op deze webpagina’s leest u ook meer over onze passie voor slapen en schrijven onze klanten een beoordeling. Gemiddeld krijgen wij een 9,2! ‘Een cijfer waar wij meer dan trots op zijn.’

Informatie

Simon de Bruin Slaapcomfort | Binderij 1 | Telefoon 020 645 69 21 | www.simondebruin.nl | info@simondebruin.nl

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine, December 2019]


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen vandaag 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport vandaag 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.