Karel Muns Fysiotherapie: staat voor kwaliteit

Karel Muns Fysiotherapie: staat voor kwaliteit

AMSTELVEEN - Karel Muns Fysiotherapie staat al jaren bekend als een van de meest toonaangevende fysiotherapiepraktijken in Amstelveen. Dankzij tal van specialisaties, samenwerkingsverbanden en bovendien diverse vestigingen (onder meer aan de Stationsstraat, De Savornin Lohmanlaan, Amstelhof Uithoorn en in het raadhuis) hebben al duizenden Amstelveners van jong tot oud in deze praktijken op de bank gelegen.


- Lees verder onder deze advertentie -

Praktijk Muns heeft kwaliteit altijd hoog in het vaandel staan en is onder meer in het bezit van het HKZ-keurmerk, waarmee de praktijk voldoet aan de kwaliteitsnormen die gelden in de zorgsector. Als schouderspecialist (lid van het Schoudernetwerk) worden zij veelvuldig ingeschakeld, maar vooral ook de expertise op het gebied van revalidatie (schouder, enkel, knie, heup) is enorm.

Het is een van de redenen dat ook Ziekenhuis Amstelland graag met hen samenwerkt. Orthopeden hebben veel vertrouwen in zijn revalidatiemethodes, zowel post- als preoperatief. De kwaliteit die fysiotherapie Muns biedt staat garant voor goede zorg.

Karel Muns Fysiotherapie, een van de weinige praktijken die water-revalidatie in het zwembad geeft en bovendien een optimaal uitgeruste sportschool aan zijn praktijk heeft, is altijd innovatief. Een voorbeeld daarvan is het gebruik van het met koeling werkende Game Ready-apparaat, waarmee bewezen is dat patiënten sneller weer op de been zijn na een blessure of operatie.

Informatie:
Karel Muns Fysiotherapie | De Savornin Lohmanlaan 2. | Tel: 020 7979852 |Stationsstraat 15-17 | Tel: 020 6411642 | info@karelmuns.nl | www.karelmuns.nl

Op de foto
Karel Muns (rechts). (Foto: Anko Stoffels)

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties