Harry van Nieuwkerk overleden

Harry van Nieuwkerk overleden

AMSTELVEEN - De Amstelveense ondernemer Harry van Nieuwkerk, eigenaar van Van Nieuwkerk Fietsen & Scooters,  is woensdag 29 juli overleden.

Dat heeft de familie vanmorgen laten weten op de Facebook-pagina van het bedrijf: ‘Verdrietig geven wij kennis van het plotselinge overlijden van onze lieve man en vader.’ Op de pagina stromen de condoleances binnen.

Van Nieuwkerk was geruime tijd ziek en leverde de afgelopen jaren een verbeten strijd. Hij leek de laatste periode juist weer aan de betere hand en was actief voor zijn zaak, maar het lot besliste anders. Van Nieuwkerk werd 57 jaar.

Harry van Nieuwkerk was een zeer gewaardeerd ondernemer in Amstelveen en omstreken. Hij bouwde samen met zijn familie een groot fietsen- en scooterimperium op, met zaken aan de Joh. Calvijnlaan, De Brink (Middenhoven) en de Bouwerij (industrieterrein Legmeer, Scooters XL). Van Nieuwkerk Fietsen & Scooters, ooit gestart aan de Lindenlaan, groeide onder Harry van Nieuwkerk uit tot een onomstotelijk begrip in de regio.

De vestiging aan de Bouwerij is vandaag gesloten. Dinsdag is de uitvaart: dan zijn alle vestigingen gesloten.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties